Champions League

Χάνει Μπαρτσελόνα ο Μαρκίζιο!

Χωρίς τον Κλάουντιο Μαρκίζιο θα παραταχθεί η Γιουβέντους απέναντι στη Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, καθώς ο Ιταλός μέσος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο.

Ο Κλαούντιο Μαρκίζιο συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο με αποτέλεσμα να τίθεται εκτός πλάνων του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εν όψει της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ο παίκτης ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για να υποβληθεί σε έλεγχο στο αριστερό του γόνατο, συνοδευόμενος από τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας των «μπιανκονέρι» δόκτωρ Κλαούντιο Ρίνγκο.

Οι πόνοι που νιώθει ο Ιταλός μέσος οφείλονται στην χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο 32χρονος το 2016 και για να ξεπεραστούν, σύμφωνα με το ιατρικό τιμ της «Μεγάλης Κυρίας», θα χρειαστούν φυσιοθεραπείες και περαιτέρω μυϊκή ενδυνάμωση.

Το χρονικό διάστημα προσδιορίζεται σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης χάνει την αναμέτρηση με τους «μπλαουγκράνα», στοχεύοντας να επιστρέψει στο ντέρμπι της πόλης του Τορίνο με την «Γκρανάτα» που θα διεξαχθεί στις 24 Σεπτεμβρίου.

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x