Europa League

«Χάνει» παίκτη πριν τον Παναθηναϊκό η ΑΪΚ

Ο Ισλανδός φουλ μπακ, Χόκουρ Χόκσον, φαίνεται πως δεν θα τεθεί την ερχόμενη Τετάρτη αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του από την ΑΪΚ στη Λιντς.

Με έναν παίκτη λιγότερο φαίνεται πως θα αντιμετωπίσει η ΑΪΚ Στοκχόλμης τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Πέμπτη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Σύμφωνα με σουηδικά δημοσιεύματα, ο Ισλανδός βασικός δεξιός μπακ, Χόκουρ Χόκσον, αναμένεται να μετακομίσει στην Αγγλία και τη Λιντς.

Την είδηση επιβεβαίωσε εν μέρει και ο ίδιος 24χρονος ποδοσφαιριστής αναφέροντας πριν το σημερινό νικηφόρο ντέρμπι (3-0) με τη Χάμαρμπι: «Ο εκπρόσωπός μου μου έχει πει ότι βρίσκεται σε επαφές με τη Λιντς. Αυτή τη στιγμή διαπραγματεύονται με την ΑΪΚ. Είναι ένας μεγάλος, πολύ μεγάλος σύλλογος στην Αγγλία. Με ωραία ιστορία. Αλλά και να μείνω στην ΑΪΚ, πάλι χαρούμενος θα ‘μαι. Είμαι πολύ χαρούμενος πάντως, είναι λογικό όταν ενδιαφέρεται μια ομάδα για εσένα», ήταν τα λόγια του Xόκσον.

Τα σουηδικά Μέσα, πάντως, θεωρούν τελειωμένη την μεταγραφή, αναφέροντας πως ο παίκτης έχει συμφωνήσει με την Λιντς, ενώ ο αγγλικός σύλλογος βρίσκεται μια ανάσα από το να δώσει τα χέρια με την ΑΪΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x