Αγγλία

Χάνει το «Ολντ Τράφορντ» ο Βάρντι

Μία επιπλέον αγωνιστική τιμωρίας (και πρόστιμο) επιβλήθηκε στον Τζέιμι Βάρντι για την αποβολή και την αντίδρασή του στον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ κι έτσι χάνει το ματς της Λέστερ με τη Μαν. Γιουνάιτεντ.

Απών από το παιχνίδι στο οποίο η Λέστερ με νίκη κατακτά μαθηματικά τον τίτλο θα είναι ο Τζέιμι Βάρντι. Ο πρώτος σκόρερ των «αλεπούδων» τιμωρήθηκε από ανεξάρτητη πειθαρχική επιτροπή με μία επιπλέον αγωνιστική αλλά και πρόστιμο 10.000 λιρών για την αποβολή του και την αντίδρασή του στον αγώνα της προπερασμένης αγωνιστικής απέναντι στη Γουέστ Χαμ κι έτσι θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της Κυριακής με τη Μαν. Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Βάρντι, που έλειψε και από το 4-0 επί της Σουόνσι την Κυριακή, θα επιστρέψει στη διάθεση του Κλαούντιο Ρανιέρι για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, απέναντι σε Έβερτον εντός και Τσέλσι εκτός έδρας.

Υπενθυμίζεται πως ο 29χρονος άσος είχε αποβληθεί με δύο κάρτες, η δεύτερη κίτρινη πολύ «τραβηγμένη» για θέατρο, αλλά πλήρωσε την έντονη αντίδρασή του στην απόφαση του διαιτητή Τζον Μος, ο οποίος έγραψε στο φύλλο αγώνα για αυτή τη συμπεριφορά και ουσιαστικά επέφερε την έξτρα ποινή στον σκόρερ των 22 γκολ της Λέστερ στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x