Stoiximan Super League

Χαρίσης: «Ανεβήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Στην αγωνιστική άνοδο του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Χάρης Χαρίσης μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ο αμυντικός χαφ των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως θα μπορούσαν να πάρουν την ισοπαλία στο τέλος, θεωρεί πως η «Ένωση» ήταν πιο "διαβασμένη" στο πρώτο μέρος και τους αιφνιδίασε, περιμένει να δώσουν το 100% κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και πως τους προβληματίζει όντως το κακό σερί στα εκτός έδρας ντέρμπι.

Αναλυτικά: Για τις διαμαρτυρίες στο τέλος και αν κατάλαβε τι έγινε: «Να πω την αλήθεια, δεν κατάλαβα γιατί υπήρξε όλο αυτό. Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο τι γίνεται στο γήπεδο, δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε».

Για την εικόνα του αγώνα: «Νομίζω πως η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, άξιζε που προηγήθηκε. Στο δεύτερο, όμως, ισορροπήσαμε και το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία».

Για το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που συνηθίζουμε. Δείξαμε να μην είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το ματς. Το διορθώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, ισορροπήσαμε και ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ».

Για το λόγο που υπήρξε το κακό πρώτο ημίχρονο: «Θεωρώ ότι θέλαμε να κερδίσουμε το ματς όσο και η ΑΕΚ. Ίσως στο πρώτο ημίχρονο να ήταν πιο καλά "διαβασμένη" και ίσως να ήταν αυτός ο λόγος».

Για το τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα: «Θα πάμε να δώσουμε το 100% και να πάρουμε τη νίκη που θα μας οδηγήσει στην πρώτη θέση».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει χάσει όλα τα εκτός έδρας ντέρμπι φέτος: «Είναι σίγουρα κάτι που μας προβληματίζει. Νομίζω πως αυτό που είχαμε να κάνουμε μέσα στη χρονιά, το κάναμε, πήραμε το Κύπελλο και δείξαμε ότι παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Αυτό ίσως είναι ένα κομμάτι που πρέπει να διορθώσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x