Stoiximan Super League

Χαρίσης: «Είμαι ενθουσιασμένος»

Υπόσχεση ότι θα δουλέψει σκληρά ώστε να καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ έδωσε ο Χάρης Χαρίσης, δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή που πήρε.

Τη χαρά του από τα όσα ζει στις πρώτες του ημέρες στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Χάρης Χαρίσης με δηλώσεις στο διαδικτυακό κανάλι του «Δικεφάλου του Βορρά». Ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ Γιάννινα ανέφερε ότι θα δουλέψει σκληρά στην προετοιμασία ώστε να ανταποκριθεί στη συνέχεια και τόνισε ότι η θέληση και το πάθος είναι τα πλεονεκτήματα του. «Θα κάνει καλό στην ομάδα ο Τούντορ», σχολίασε.

Χθες, παραχώρησε συνέντευξη ο Χάρης Χάρισης, ο οποίος επίσης έκανε πρόσφατα το ταξίδι... Γιάννενα-Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τις πρώτες του ημέρες στον ΠΑΟΚ: «Είμαι ενθουσιασμένος διότι ήρθα σε έναν μεγάλο σύλλογο. Οι εγκαταστάσεις και οι συμπαίκτες μου είναι πολύ υψηλού επιπέδου και θέλω να ανταποκριθώ. Όλα τα παιδιά μας καλωσόρισαν και εμένα και τον Νίκο (σ.σ. Κοροβέση) και αυτό είναι πολύ ευχάριστο».

-τους στόχους του: «Θέλω να δουλέψω σκληρά στην προετοιμασία και στην συνέχεια να ανταποκριθώ σε όποιο κάλεσμα έχω από την ομάδα. Πρώτος μου στόχος είναι να καταφέρω να αγωνιστώ με την ομάδα του ΠΑΟΚ διότι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για έναν νέο ποδοσφαιριστή και στην συνέχεια να παίξω με την Εθνική ομάδα».

- το αν υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι το πρώτο ευρωπαϊκό ματς: «Θεωρώ πως ο προπονητής και οι γυμναστές ξέρουν πολύ καλά τι να κάνουν σε αυτόν τον χρόνο ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη».

-το ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στη θέση που παίζει: «Αυτό μου δίνει περισσότερο κίνητρο για να δουλέψω, για να γίνω ανταγωνιστικός και να δουλέψω με αυτούς τους παίκτες μαζί».

- τα δυνατά και αδύναμα σημεία του: «Πιστεύω πως έχω πάρα πολλά πράγματα να βελτιώσω ακόμη στο παιχνίδι μου. Ένα από τα πλεονεκτήματά μου είναι η θέληση και το πάθος».

-την πρώτη… γεύση από τον Ιγκόρ Τούντορ: «Φαίνεται πως του αρέσει πολύ να δουλεύει και πιστεύω πως αυτό θα κάνει πολύ καλό στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x