Stoiximan Super League

«Χαρούμενος ο Λεάλι, ικανοποιημένοι στον Ολυμπιακό»

Περνάει καλά στον Ολυμπιακό ο Νίκολα Λεάλι. Ο μάνατζέρ του δήλωσε ότι ζει εξαιρετική εμπειρία στους «ερυθρόλευκους» ο Ιταλός πορτιέρο και μίλησε για το μέλλον του.

Στην έως τώρα πορεία του Νίκολα Λεάλι στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε μάνατζερ του 23χρονου τερματοφύλακα, Γκρατσιάνο Μπατιστίνι, τονίζοντας ότι τόσο ο παίκτης όσο και οι Πειραιώτες έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τη συνεργασία τους.

«Ζει μια εξαιρετική εμπειρία σε έναν μεγάλο σύλλογο του εξωτερικού, η γλώσσα και οι συνήθειες είναι διαφορετικές σε σχέση με την Ιταλία και είναι πολύ χαρούμενος. Ο Ολυμπιακός είναι επίσης χαρούμενος με την παρουσία του, όλα βαίνουν βάσει προγράμματος», ανέφερε αρχικά σε δηλώσεις που έκανε στο tuttojuve.com.

Σε ερώτηση που του έγινε για την απόδοσή του Λεάλι, απάντησε: «Οι Έλληνες είναι πολύ ευχαριστημένοι γιατί παίζει καλά. Παίζοντας και στο Europa League έχει αποκτήσει εμπειρία, κάτι που θα ήθελαν και άλλοι γκολκίπερ στην Ιταλία».

Ο Ιταλός ατζέντης άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του νεαρού πορτιέρο, που ανήκει στη Γιουβέντους. «Αν μπορεί να μείνει στον Ολυμπιακό; Τη δεδομένη χρονική στιγμή παίζει πολύ καλά στην Ελλάδα και το ξέρουν στη Γιούβε, πιστεύω πως όλα θα κυλήσουν καλά», ανέφερε ο Μπατιστίνι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x