Αγγλία

Χαρτ: «Μοναδικός ο Αγκουέρο»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Σέρχιο Αγκουέρο ο συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Σίτι, Τζο Χαρτ, ο οποίος τον χαρακτήρισε πιο «φονικό» επιθετικό από τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ως απρόβλεπτο και μοναδικό ποδοσφαιριστή χαρακτήρισε ο Τζο Χαρτ τον Σέρχιο Αγκουέρο.

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αργεντινό συμπαίκτη του, τονίζοντας ότι είναι πιο «φονικός» παίκτης από τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ο Αγκουέρο είναι πιο "φονικός" σκόρερ από τον Μέσι και τον Ρονάλντο. Είναι μοναδικός και στην προπόνηση σε ξαφνιάζει καθημερινά. Μία φάση που μπορεί να μοιάζει τελειωμένη, μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε γκολ, μόνο και μόνο επειδή ο Αγκουέρο έχει την ικανότητα να σκοράρει ακόμη και αν έχει γύρω του πέντε άτομα. Είναι ένα πραγματικό ταλέντο», ήταν τα λόγια του Άγγλου πορτιέρο που, στη συνέχεια, ρωτήθηκε ποιον θεωρεί καλύτερο ανάμεσα στον Αγκουέρο και τον Μέσι.

«Eγώ θα διάλεγα τον Σέρχιο, επειδή είναι συμπαίκτης μου, όμως και ο Μέσι είναι φαινόμενο. Είναι, σίγουρα, ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχω αντιμετωπίσει στην καριέρα μου», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x