Champions League

Χάσι: «Αφιερωμένο στον Μπέμπη»

Στον εκλιπόντα Θανάση Μπέμπη και τον κόσμο του Ολυμπιακού θέλησε να αφιερώσει τη μεγάλη νίκη των «ερυθρόλευκων» στην έδρα της Παρτίζαν ο Μπέσνικ Χάσι.

Χαρούμενος -αλλά και προσγειωμένος- εμφανίστηκε ο Μπέσνικ Χάσι μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού (3-1) στην έδρα της Παρτίζαν.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» θέλησε να αφιερώσει το αποτέλεσμα στη μνήμη του Θανάση Μπέμπη, αλλά και στον κόσμο της ομάδας.

Εξήγησε, δε, ότι αυτό προήλθε από το γεγονός ότι οι παίκτες του είχαν σχέδιο και το εκτέλεσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάσι

-Σήμερα ο Ολυμπιακός δεν έκανε ένα απλό βήμα για την πρόκριση, αλλά ουσιαστικά κλείδωσε την πρόκριση. Μπορείτε να μας εξηγήσετε πώς το κατάφερε;

«Πρώτα απ' όλα αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στη μνήμη του Θανάση Μπέμπη και σε όλο τον λαό του Ολυμπιακού και στην οικογένειά του Μπέμπη. Τώρα για την ερώτησή σας, δεν νομίζω ότι είναι έτσι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε μπροστά μας άλλα 90 σκληρά λεπτά στο Καραϊσκάκη. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι αυτό ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας, μετά τις 30 Απριλίου που δώσαμε το τελευταίο μας. Είχαμε ένα σχέδιο, ξέραμε τι θέλαμε να κάνουμε, το κάναμε και είναι πολύ καλό που βάλαμε τρία γκολ».

-Μπορείτε να μας πείτε τι ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες; Σε μία στιγμή του αγώνα η Παρτιζάν ήταν καλύτερη.

«Η Παρτιζάν ήταν από το 35’ ως το 40' του πρώτου ημιχρόνου καλύτερη. Εμείς αρχίσαμε πάρα πολύ καλά, αλλά πολύ εύκολα ισοφάρισαν οι αντίπαλοί μας. Εμείς χάσαμε ένα πολύ σημαντικό παίκτη πριν από το παιχνίδι, τον Φορτούνη και είχαμε επίσης και πάρα πολλούς τραυματίες. Πιστεύω ότι η διαφορά ήταν ότι κάναμε καλό μπλοκάρισμα στους επιθετικούς της Παρτιζάν. Δεν μπορούσαν να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους και νομίζω ότι αυτό έκανε τη διαφορά και μας έκανε να νικήσουμε τον αγώνα».

-Θα θέλαμε να μας κάνετε ένα σχόλιο για τον Μπεν, γιατί τον εμπιστευτήκατε και σας έβγαλε ασπροπρόσωπο.

«Είμαι ικανοποιημένος με τον Μπεν που έβαλε δύο γκολ, αλλά θα πρέπει να παραδεχτώ ότι όλη η ομάδα έπαιξε καλά και για αυτό πήραμε τη νίκη. Δεν θα πω όλα τα ονόματα των παικτών, αλλά όλοι ακολούθησαν το σχέδιο και έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν».

-Μπορείτε να ξεχωρίσετε έναν παίκτη της Παρτιζάν;

«Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, αλλά δεν θα ήθελα να πω ούτε ένα όνομα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x