Stoiximan Super League

Χάσι: «Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια»

Το αποτέλεσμα με την Ξάνθη στα Πηγάδια ζήτησε ο Μπέσνικ Χάσι να ξεχάσουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι οφείλουν να κρατήσουν τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν κόντρα στους Ακρίτες.

Βαρύ ήταν το κλίμα χθες στον Ολυμπιακό για την ισοπαλία (1-1) με την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι περισσότεροι από τους «ερυθρόλευκους» δεν είχαν διάθεση για πολλές κουβέντες κατά την επιστροφή της ομάδας από την Καβάλα και αυτό είναι κάτι που αντιλήφθηκε ο Μπέσνικ Χάσι.

Ο Κοσοβάρος τεχνικός, λοιπόν, θέλησε στη χθεσινή προπόνηση να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών τους και στάθηκε ιδιαίτερα στην εικόνα που είχε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στα Πηγάδια, όπου και δημιούργησε αρκετές φορές ευκαιρίες για να σκοράρει.

«Είδα χθες (προχθές) πολλά σκυμμένα κεφάλια στην Ξάνθη. Δεν θέλω να βλέπω αυτή την εικόνα από εσάς. Ναι, χάσαμε δύο βαθμούς σε αυτό το παιχνίδι, όμως δημιουργήσαμε πολύ ευκαιρίες. Κάνατε πολύ μεγάλη προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο, που ήταν από τα καλύτερα διαστήματά μας από το ξεκίνημα της σεζόν. Το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο και είμαι ευχαριστημένος γιατί κάνατε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά σταθήκατε άτυχοι. Δεν πρέπει να κοιτάζουμε, πλέον, πίσω. Μας περιμένει πολλή δουλειά», φέρεται να είπε ο 45χρονος προπονητής στους παίκτες του.

Δεν έκανε καμία κουβέντα για το αυριανό ματς με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League, κάτι το οποίο θα γίνει σήμερα με ανάλυση του τρόπου με τον οποίο αγωνίζονται τα «λιοντάρια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x