Stoiximan Super League

Χάσι: «Φοβηθήκαμε ακόμη και για τα χειρότερα για τον Ρέτσο»!

Συγκλονισμένος από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Ρέτσου στο κεφάλι, ο Μπέσνικ Χάσι είπε πως «για ένα λεπτό, νόμισα ότι θα τον χάναμε»! «Ήταν άμεση η αντίδραση του γιατρού μας», τόνισε!

Αναλυτικά, η δήλωση του τεχνικού του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, μετά το τέλος του φιλικού με τη Βάτενς: «Φοβηθήκαμε πάρα πολύ, για ένα λεπτό, μάλιστα, ανησύχησα ότι θα τον χάναμε, ωστόσο ήταν άμεση η αντίδραση του ιατρικού επιτελείου της ομάδας μας. Ο Ρέτσος έχασε τις αισθήσεις του για μια στιγμή, ευτυχώς για μια μόνο στιγμή, αλλά στη συνέχεια επανήλθε, είναι καλύτερα, αντιδράει και έχει επαφή με το περιβάλλον. Φοβηθήκαμε πάρα πολύ για την υγεία του, τώρα θα πάει στο νοσοκομείο, να τον εξετάσουν και εκεί να δουν τι έχει συμβεί.

Το να βλέπεις ένα νέο παιδί σε αυτή την κατάσταση σε γεμίζει τρόμο, είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα. Ο άνθρωπος που έπρεπε να κρατήσει την ψυχραιμία του ήταν ο γιατρός και ευτυχώς το έκανε, το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού αντέδρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Παναγιώτης είναι καλύτερα τώρα, θα πάει στο νοσοκομείο, ελπίζουμε να μην έχει τελικά κάτι σοβαρό και να τον έχουμε σύντομα κοντά μας.

Οι σκέψεις μας είναι με τον Ρέτσο και ευχόμαστε να γυρίσει σύντομα κοντά μας. Είναι ένα νεαρό παιδί, δυνατό, αλλιώς δεν θα πήγαινε με τέτοιον τρόπο στη συγκεκριμένη φάση. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο αυτή τη στιγμή ή να σχολιάσουμε τον αγώνα, όλες οι σκέψεις μας είναι στον ποδοσφαιριστή και είμαστε στο πλευρό του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x