Champions League

Χάσι: «Πρόβλημα ότι δεν έχουμε παιχνίδια. Απέχουμε ακόμη από αυτό που θέλω»

Στην έλλειψη ρυθμού, που έρχεται μέσα από τα παιχνίδια, εστιάζει το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ολυμπιακού ο Μπέσνικ Χάσι που τόνισε πως η ομάδα του απέχει αρκετά ακόμη από το πώς θέλει να τη δει.

Τα λιγοστά ματς, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός διεκδικεί πρόκριση στους ομίλους του Champions League, προβληματίζουν τον Μπέσνικ Χάσι που θεωρεί πως έτσι η ομάδα του δεν βρίσκει ρυθμό. Ο Κοσσοβάρος τεχνικός εξέφρασε την ανησυχία του στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-2 με την Παρτιζάν.

«Είμαι ικανοποιημένος που είμαστε στα play offs. Πάμε έναν γύρο παραπέρα σε σχέση με πέρσι. Μην ξεχνάτε πως πέρσι είχαμε αποκλειστεί από την Χάποελ Μπερ Σεβά και η ομάδα είχε βρεθεί σε μια κατάσταση κρίσης. Η ομάδα μας είναι πολύ καλή, αλλά έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα: Δεν έχουμε αρκετά παιχνίδια στα πόδια μας. Έτσι δεν έχουμε ρυθμό. Αυτό που είπα στους παίκτες μου αμέσως μετά το πρώτο ματς βγήκε αληθινό. Έχω μεγάλη εμπειρία σε αυτά τα ματς. Μετά το πολύ καλό ματς που κάναμε εκεί νικώντας 3-1 όλοι περίμεναν πως θα είχαμε εύκολο έργο, αλλά αποδείχτηκε ό,τι είχα πει, ότι το ματς δεν θα ήταν το ίδιο. Η Παρτιζάν είχε μεγάλη πίεση όταν έπαιζε στην έδρα της, αλλά σήμερα την πίεση την είχαμε εμείς», τόνισε.

Όσο για τον τρόπο που είχε αντιδράσει σε ερώτηση για την πιθανότητα έκπληξης, είπε: «Είναι μία ανθρώπινη αντίδραση. Έχεις άλλη λογική με το 3-1 ή και το 2-0. Παρότι εμείς κάναμε σωστά πράγματα και αυτήν την εβδομάδα είχαμε μία καλή αντίδραση. Μπορεί εσύ να μιλάς στους παίκτες γι' αυτό αλλά όταν αρχίζει ο αγώνας οι παίκτες σκέφτονται αυτό το αβαντάζ. Αυτό ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς. Να κοιτάξουμε την συνέχεια, να δουλέψουμε πιο καλά και όλοι οι παίκτες αδημονούν για τον επόμενο αγώνα. Εάν ο Βούκοβιτς είχε κάνει το 3-1 ή εάν δεν είχαμε δεχθεί το 2ο γκολ μπορεί να ήταν άλλο ματς».

Ερωτηθείς αν βλέπει προβλήματα στην άμυνα, απάντησε: «Ποιό πρόβλημα εννοείτε; Τι προβλήματα εντοπίζετε; Εάν θυμάμαι καλά στο Βελιγράδι είχαν μία φάση και εδώ μία φάση στο 0-0 οπου ο 'Κάπι' (σ.σ. ο Καπίνο) πήγε πολύ καλά και το έβγαλε. Όχι δεν έχουμε προβλήματα στην άμυνα. Μην ξεχνάτε πως και εκεί και εδώ παίξαμε με μέσο στην άμυνα. Με τον Ρομαό».

Σχετικά με το αν ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή πλησιάζει σε αυτό που θέλει, είπε: «Το εάν είναι κοντά σε αυτό που θέλει η ομάδα: Όχι. Είμαστε στην αρχή. Κάνουμε ένα καλό ματς και ένα όχι. Μας λείπουν αγώνες. Έχουμε τραυματίες ή ανέτοιμους ή παίκτες που ήρθαν πιο μετά σαν τον Εμενίκε. Θα γίνουμε πολύ πιο καλοί. Δεν ήμαστε καν κοντά σε αυτό που θέλουμε. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και θα πάμε πολύ καλά. Το πιστεύουμε πολύ. Περίμενα πιο πολλά σήμερα και ο κόσμος περίμενε και παραπάνω. Έχουμε αυτήν την ποιότητα και ας μην ήμασταν τοπ σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Είμαστε στην διαδικασία παραγωγής καλού ποδοσφαίρου αλλά θέλουμε μεγαλύτερη σταθερότητα. Σε αυτήν την φάση πρέπει να γίνουμε πιο καλοί. Έχουμε ανάγκη από όλους τους παίκτες».

Τέλος για την κλήρωση και τον αντίπαλο που προτιμά στα play offs; «Προτιμάμε τον πιο εύκολο αντίπαλο για να προχωρήσουμε. Δεν κάνουμε εμείς την κλήρωση. Με Παρτιζάν είχαμε δύσκολη κλήρωση. Αυτήν την φορά έχουμε ομάδες που μπορούν να μας πάνε πιο μακριά. Αυτό προτιμάμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x