Stoiximan Super League

Χάσι στους παίκτες: «Δεν θέλω να επηρεάζεστε»

O προπονητής των ερυθρόλευκων μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να τους ανεβάσει την ψυχολογία.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στο Αστέρα Τρίπολης και ο προπονητής των “ερυθρόλευκων”, Μπέσνικ Χάσι μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να τους ανεβάσει την ψυχολογία.

Ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδος γνωρίζει καλά πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες (μετά την ήττα από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στο Τσάμπιονς Λιγκ), επισημαίνοντας χαρακτηριστικά.

Θέλω να είστε πανέτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Δεν πετύχαμε το στόχο μας στο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι, αλλά τώρα έχουμε αγώνα γι' άλλη διοργάνωση. Θέλουμε τη νίκη κι αυτό που ζητώ από σας είναι να μην επηρεάζεστε απ' όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν μετά το ματς με τη Σπόρτινγκ” ήταν τα πρώτα λόγια του Αλβανού προπονητή, ο οποίος συνέχισε.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και το ξέρουμε όλοι πολύ καλά. Όταν μια ομάδα κερδίζει τότε όλοι έχουν να πουν και να γράψουν κάτι καλό. Όταν όμως το αποτέλεσμα δεν είναι μια νίκη, τότε αρχίζουν να λέγονται διάφορα. Δε θέλω να επηρεάζουν τη σκέψη σας αυτά που γράφει ο Τύπος. Οι Έλληνες παίκτες μπορούν να διαβάζουν και καθημερινά τον Τύπο και να καταλαβαίνουν τα πάντα, για τους ξένους είναι λίγο διαφορετικό καθώς δεν μπορούν να διαβάσουν τις εφημερίδες αλλά μαθαίνουν πράγματα. Εγώ αυτό που ζητώ απ' την ομάδα είναι να δώσει τον καλύτερο της εαυτό στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα περιμένουν για ένα αρνητικό αποτέλεσμα αλλά είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε. Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Πρέπει να κερδίσουμε για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Είδατε τι γράφτηκε μετά την ήττα μας, στο χέρι μας είναι να αλλάξει το κλίμα και όλοι να τονίζουν πόσο καλή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Επαναλαμβάνω, δε θέλω να μας επηρεάσει ένα αποτέλεσμα ή κάποια δημοσιεύματα”.

Βασικός ο Καπίνο, την Τρίτη ο Προτό

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί, επειδή έγινε μεγάλη κουβέντα αναφορικά με το αν ο Χάσι θα προχωρήσει σ' αλλαγή τερματοφύλακα, είναι ότι τα δοκάρια του Ολυμπιακού θα υπερασπιστεί ο Καπίνο. Ο νεαρός γκολκίπερ θα είναι βασικός στο ματς του πρωταθλήματος ενώ ο Προτό θα κάνει το ντεμπούτο του, την Τρίτη στο παιχνίδι του Κυπέλλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x