Stoiximan Super League

Χάσι στους παίκτες: «Πάνω από όλα η πειθαρχία»

Δεν σηκώνει... μύγα στο σπαθί του ο Μπέσνικ Χάσι, όπως φάνηκε από την ομιλία του στους παίκτες του Ολυμπιακού, την πρώτη μέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.

Ο Ολυμπιακός είναι στο Ζέεφελντ από το μεσημέρι της Παρασκευής και οι “ερυθρόλευκοι” πραγματοποίησαν ήδη την πρώτη τους προπόνηση επί αυστριακού εδάφους.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Αυτό πάντως που θα πρέπει να σημειωθεί και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι η ομιλία του Αλβανού τεχνικού στους παίκτες της πειραϊκής ομάδας, στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδος.

Ο 45χρονος κόουτς των πειραιωτών έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα πειθαρχίας λέγοντας χαρακτηριστικά στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Για μένα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο η πειθαρχία. Από κει ξεκινά η προσπάθεια για το χτίσιμο μιας ομάδας και σε θέματα πειθαρχίας θα είμαι πολύ αυστηρός. Θέλω να το ξέρετε για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις» ήταν τα πρώτα λόγια του 45χρονου προπονητή στους “ερυθρόλευκους”, με τον Χάσι να συνεχίζει:

«Όταν θα λέω ότι θα φοράμε τα συγκεκριμένα ρούχα, θέλω όλοι να έρχεστε ντυμένοι με τα ρούχα που θα έχω πει. Όταν το πρωινό είναι προγραμματισμένο μια συγκεκριμένη ώρα, τότε θέλω όλοι να είστε στην ώρα σας. Να μην υπάρχει ούτε λεπτό καθυστέρησης. Το ίδιο και για την ώρα που θα φεύγει η ομάδα για να πάει για προπόνηση. Θέλω να είστε όλοι πανέτοιμοι και να μην καθυστερεί το πούλμαν να φύγει για το γήπεδο. Όλα αυτά για μένα είναι πολύ σημαντικά και περιμένω να δείξετε τον επαγγελματισμό σας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x