Champions League

Χατ-τρικ ο Μέσι, στα τέσσερα σταμάτησε η Μπάρτσα!

Με τον Λιονέλ Μέσι να σημειώνει χατ-τρικ, ένα με εκτέλεση φάουλ, ένα με πλασέ στην κίνηση και ένα με δεξί πλασέ, αλλά και μια καταπληκτική γκολάρα του Ντεμπελέ, η Μπάρτσα επικράτησε 4-0 της PSV.

Με τον «Μεσσία» να ξεκινάει με ιδανικό τρόπο τη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπαρτσελόνα φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ την Αϊντχόφεν. Ο Αργεντινός σούπερσταρ άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη στο 31ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ έκλεισε και το σκορ με δύο δικά του τέρματα στο 77’ από ασίστ του Ράκιτιτς και στο 87’ με δεξί πλασέ από πάσα του Σουάρες. Εκπληκτικό το δεύτερο γκολ του Ντεμπελέ στο 75’ με προσωπική προσπάθεια.

Το ματς

Μετά από ένα πρώτο μισάωρο που σε καμία περίπτωση δεν προϊδέαζε για μια τέτοια άνετη επικράτηση, η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ στο 31’ και χρειάστηκε ένα εικοσάλεπτο καταιγιστικού ποδοσφαίρου για να δώσει εντυπωσιακό εύρος στην επικράτηση της με 4-0 απέναντι στην Aϊντχόφεν.

Η ολλανδική ομάδα μπήκε για ν’ αντιμετωπίσει στα ίσια την Μπαρτσελόνα και απείλησε πρώτη με ένα σουτ του Γκαστόν Περέιρο. Ο Σουάρες συνδυάστηκε με τον Κοουτίνιο στο 11’ με την κεφαλιά του τελευταίου πάνω από την εστία. Στο 17’ ο Μπέρκγφιν με δεξί σουτ έστειλε την μπάλα λίγο έξω από την εστία του Τερ Στέγκεν. Στο 20’ ήταν μια φοβερή έμπνευση του Μέσι που βρήκε τον Σουάρες στον κενό χώρο, όμως ο Ουρουγουανός δεν άδραξε την ευκαιρία.

Στο 31’ τελικά η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μέσι, σε μια παράβαση που κέρδισε ο Ντεμπελέ. Στο δεύτερο μέρος το ματς έγινε ανοικτό με φάσεις εκατέρωθεν και τελικά ήταν μια προσωπική προσπάθεια που έκανε την κούρσα από το κέντρο για να ξεφύγει και να ξεχυθεί μέχρι έξω από την περιοχή, για να εξαπολύσει ένα δεξί σουτ και ουσιαστικά να βάλει τέλος στις όποιες σκέψεις των Ολλανδών για κάτι καλό στο 75’.

Ο Μέσι από μια εξαιρετική λόμπα πάσα του Ράκιτιτς στην καρδιά της άμυνας της Αϊντχόφεν με μονοκόματο πλασέ έκανε το 3-0, ενώ ο 31χρονος άσος μετά από ασίστ του Σουάρες με δεξί πλασέ έκλεισε το σκορ. Μοναδικό ψεγάδι για τους 'μπλαουγκράνα' η αποβολή του Ουμτιτί στο 79' από τον Τάσο Σιδηρόπουλο, που έκανε μια πολύ καλή διαιτησία.

Οι συνθέσεις:


Μπαρτσελόνα
: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς (85' Βιδάλ), Κουτίνιο (80' Λενγκλέ), Σούαρες, Μέσι, Ντεμπελέ (83' Αρτούρ), Ζόρντι Άλμπα, Σέρχι Ρομπέρτο, Ουμτιτί

Αϊντχόφεν: Ζουτ, Φιργκέβερ (66' Ισιμάτ-Μιρίν), Σβάαμπ, Τασέντε, Περέιρο, Χέντριξ, Ντε Γιονγκ, Λοσάνο, Μπεργκβιν (78' Μάλεν), Ροζάριο (82' Γκουτιέρες) ,Ντάμφρις

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x