Γενικά

Χάθηκαν τρία πέναλτι σε 12’ στη Ρουμανία! (video)

Συγκινήσεις που ξεπερνούν κάθε φαντασία είχαμε στο χθεσινό Άστρα Γκιούργκιου-Βιτορούλ! Σε διάστημα 12’ στο πρώτο μέρος, οι ομάδες αστόχησαν συνολικά σε τρία πέναλτι κι ενώ ως το 45’ μπήκαν τρία γκολ.

Σενάριο ταινίας θα μπορούσε να γίνει το πρώτο 45λεπτο του Άστρα Γκιούργκιου-Βιτορούλ.

Διότι δεν συναντάς εύκολα τρία χαμένα πέναλτι μέσα σε διάστημα 12 λεπτών! Ναι, αυτό συνέβη στη χθεσινή αναμέτρηση για το ρουμανικό πρωτάθλημα.

Πάνω, λοιπόν, που η Βιτορούλ ήταν ήδη μπροστά με δύο γκολ (με τέρματα στο 13’ και στο 20’), είχε την ευκαιρία να φτάσει μέχρι και στο 0-4. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε!

Στο 31’ και στο 37’ ο τερματοφύλακας της Άστρα είπε εις διπλούν όχι σε εκτελέσεις πέναλτι και κράτησε… χαμηλά τον πήχη, δίνοντας μάλιστα την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να μειώσουν στο 39’ σε 1-2. Και σα να μην έφτανε αυτό, θα μπορούσαν οι γηπεδούχοι να είχαν ισοφαρίσει πριν καν την ανάπαυλα, όμως στο 42’ ήταν η σειρά τους να αστοχήσουν από την άσπρη βούλα!

Για την ιστορία, μετά από αυτό το «τρελό» ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε παρόμοιες… συγκινήσεις και το 1-2 δεν άλλαξε ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x