Ελλάδα

Χατζηαποστόλου στον ΣΠΟΡ FM: «Έχει καταρρεύσει το σύστημα»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Β. Χατζηαποστόλου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για τον θρίαμβο της αντιπολίτευσης στην ΓΣ της ΕΠΟ. Τι είπε για το οριακό 88-82, την αλλαγή στην ΚΕΔ και το σύστημα που είναι σε πανικό

Απόλυτα ικανοποιημένος από τον θρίαμβο της αντιπολίτευσης στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ έδειξε ο Βασίλης Χατζηαποστόλου.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο πρόεδρος της ΕΠΣ έκανε σαφές πως το σύστημα έχει ήδη καταρρεύσει ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου. «Εμείς επιδιώξαμε να είναι οριακό το αποτέλεσμα σήμερα για να μην χάσουμε χρόνο με τυχόν προσωρινή διοίκηση πρωτοδικίου» είπε μεταξύ άλλων, εκφράζοντας σιγουριά για το τι θα γίνει σε λίγους μήνες.

Ο κ. Χατζηαποστόλου ξεκαθάρισε πως θα γίνουν ριζικές αλλαγές στην ΚΕΔ με το που θα αναλάβει η νέα διοίκηση και υπογράμμισε πως ουδείς στοχεύει στο να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη. «Το 70% των φιλάθλων είναι αποτροπιασμένοι από όσα κάνει το σε πανικό σύστημα. Το άλλο 30% βολεύεται από την κατάσταση», τόνισε.

Αναλυτικά όσα είπε στους 94,6 και τους Άρη Ασβεστά-Βασίλη Παπαθεοδώρου ο Βασίλης Χατζηαποστόλου

Για το σημερινό αποτέλεσμα στην Γ.Σ της ΕΠΟ: «Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Το περιμέναμε, ήρθε ακριβώς όπως το περιμέναμε. Με εξαίρεση 2-3 σταυρών, τα υπόλοιπα ήταν προβλεπόμενα. Πάνω από όλα ήταν έτσι τακτοποιημένα, ούτως ώστε να μην πάμε σε διορισμένη διοίκηση. Σκόπικα το αποτέλεσμα ήταν τόσο οριακό, εμείς το επιδιώξαμε για να μην μπλέξουμε σε αναβολές. Κάποιοι συνάδελφοι ψήφισαν θετικά για άλλους λόγους! Δεν θέλαμε και άλλοι να μαυρίσουν την νυν διοίκηση γιατί θα χάναμε χρόνο. Αν πχ το αποτέλεσμα ήταν 82-88, τότε θα έπρεπε η διοίκηση να παραιτηθεί και να οριστεί προσωπική διοίκηση από το πρωτοδικίο, εξέλιξη που θα πήγαινε πίσω όλες τις υποθέσεις και τις εκλογές».

Για τις αλλαγές στη διαιτησία: «Με λύπη παρακολουθώ την συμμαχία (σ.σ ΑΕΚ-ΠΑΟ-ΠΑΟΚ) να αγωνιούν για τη διαιτησία. Μήπως δηλαδή η ΚΕΔ κάνει αξιολογήσεις και οι διαιτητές συνεχίσουν να επιτελούν το ρόλο που είχαν προηγούμενα χρόνια. Όποιοι διαιτητές και να ‘ναι, δεν θα διαιτητεύουν όπως το έκαναν. Μετά τις εκλογές και τη νέα διοίκηση, η ΚΕΔ θα αλλάξει σε μια νύχτα και όσοι δεν θα είναι σωστοί θα πάνε σπίτια τους! Όποιος αξιολογηθεί τώρα, δεν θα έχει το θράσος να συμπεριφερθεί όπως συμπεριφέρθηκε στο προηγούμενο πρωτάθλημα».

«Το σύστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι αυτό που ξέρουν όλοι και φοβούνται να το πουν. Το 2009 είχα πει πως με απέβαλλε το σύστημα και οι Πατέρας-Κόκκαλης που δεν με ήθελαν τότε. Μίλησα ονομαστικά. Το σύστημα που διοικεί χρόνια το ποδόσφαιρο θέλει να κατευθύνει τα πράγματα και ο εκάστοτε πρόεδρος κατευθύνεται! Δεν έχουμε έναν πρόεδρο ο οποίος είναι αυτόβουλος. Κάποτε μας κατηγορούσαν και εμάς για τα ίδια πράγματα, αλλά αυτό είναι λάθος. Κι εμείς ψιλομπλεχτήκαμε με το σύστημα αν θέλετε, αλλά εδώ μιλάμε για τυφώνα! Τα πάντα λειτουργούν μετά από εντολές».

«Είναι υπό κατάρρευση το σύστημα. Βασικά, έχει καταρρεύσει ήδη, δεν έχει τη δύναμη και δεν μπορεί να ανασκουμποθεί. Οι πρόεδροι των Ενώσεων έχουν αφυπνιστεί. Άκουσα ότι ο κ. Γκιρτζίκης είπε πως θα νικήσει με 110 ψήφους στις εκλογές. Εγώ λέω πως ίσως ψάχνουν να βρουν νέο αρχηγό… Αυτό τα λέει όλα. Στον πανικό τους πολλά θα πουν και πολλά θα κάνουν, όπως συνέβη με τον μπλόκο στους δημοσιογράφους και την ΕΠΣ Άρτας. Προσπαθούν να γαντζωθούν από τα λάθη τους. Το σύστημα δεν έχει κανένα μέλλον, γίνεται αποκρουστικό απέναντι στους προέδρους των Ενώσεων, οι οποίοι αφουγκράζονται αυτά που λέει ο απλός κόσμος για τις εντολές, για το παρασκήνιο, για τις αισχρές διαιτησίες. Το 70% των φιλάθλων μας είναι αποτροπιασμένοι από όσα βλέπουν από το σύστημα. Υπάρχει και ένα 30% που τους βολεύει η κατάσταση… Το σύστημα πρέπει επιτέλους να φύγει».

Για το μέλλον και τη συμμαχία (ΑΕΚ-ΠΑΟ-ΠΑΟΚ): «Είχα πει ότι ο Παναθηναϊκός είναι μαζί μας και θα καταψηφίσει τον απολογισμό της διοίκησης Γκιρτζίκη και πως δεν έχει αλλάξει τίποτα στη συμπεριφορά του. Ήταν μια επικοινωνιακή κίνηση να πάει να μιλήσει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι διαφορετικό, γιατί το να ορίζουν ονόματα είναι λάθος. Και θα ‘ναι λάθος στη νέα διοίκηση, οι τρεις ομάδες να πουν ότι θέλουμε αυτόν κι αυτόν. Αν η νεά διοίκηση δεν έχει τη δυνατότητα να κρίνει ποιοι είναι ικανοί , να φύγουμε την ίδια ημέρα, θα είμαστε ανεπαρκείς. «Η διαβεβαίωση που έχουμε από ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ είναι πως δεν υπάρχει πρόθεση να γίνουν χαλήφιδες στη θέση του χαλίφη. Αν συμβεί αυτό, σας διαβεβαιώ πως θα σηκωθώ και θα πάω σπίτι. Το έχω διαμηνύσει κι εγώ προσωπικά σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις που έχουμε κάνει κατά καιρούς»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x