Europa League

Χατζηγιοβάνης: «Δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα»

Ο Παναθηναϊκός έδειξε την ανωτερότητά του κόντρα στην Γκαμπάλα, σύμφωνα με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη που φανέρωσε την ικανοποίησή του τόσο για τη νίκη όσο και για το μηδέν παθητικό.

Χαρούμενος για τη νίκη του Παναθηναϊκού, την εμφάνιση του «τριφυλλιού», αλλά και για το μηδέν παθητικό εμφανίστηκε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μετά το 1-0 επί της Γκαμπάλα και τόνισε ότι η ομάδα του φανέρωσε την ανωτερότητά της επί της.

«Είτε με 1-0, είτε 2-0, είτε 3-0, αυτό που μετράει είναι ότι νικήσαμε. Πήραμε τη νίκη και στο γήπεδο της Γκαμπάλα θα κριθούν όλα. Παίζαμε από τα άκρα και βγάλαμε αρκετές φάσεις. Αυτός ήταν ο στόχος. Κάναμε καλό παιχνίδι και δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Είχαμε ευκαιρίες για ακόμη ένα ή δύο γκολ με τον Λουντ αλλά δεν ήρθαν. Το καλό είναι όμως ότι δεν δεχτήκαμε και γκολ», δήλωσε ο νεαρός άσος στην Cosmote TV.

Για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπό του ο Μαρίνος Ουζουνίδης σχολίασε: «Με βοηθάει κάθε φορά ο κόουτς. Δεν έχω το άγχος των πρώτων αγώνων και παιχνίδι με παιχνίδι μου βγαίνει καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x