Stoiximan Super League

Χατζηγιοβάνης: «Ευκαιρία για ρέβανς»

Ευκαιρία να πάρουν ρεβάνς για το χαμένο ημιτελικό του Κυπέλλου έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην αποψινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (17/05, 20:30) σύμφωνα με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Την ευκαιρία να πληρώσουν τον ΠΑΟΚ με το «ίδιο νόμισμα» έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην αποψινή αναμέτρηση (17/05, 20:30) μεταξύ των δύο ομάδων, όπως υποστήριξε ο Τάσος Χατχηγιοβάνης.

Ο νεαρός παίκτης του «τριφυλλιού» μιλώντας στην κάμερα της Nova, επεσήμανε πως οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για τη 2η αγωνιστική των play off, προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 19χρονος μέσος:

«Με τον Πανιώνιο ήμασταν άτυχοι. Είχαμε τον τραυματισμό του Βιγιαφάνιες και την κόκκινη του Ζέκα. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, πρέπει να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ και να πάρουμε μια ανάσα.

Δεν πρέπει να μας επηρεάσει η ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη. Όλα τα παιχνίδια στα πλέι οφ είναι σημαντικά. Όποια ομάδα εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες θα κερδίσει. Εννοείται πως είναι μια ευκαιρία για ρεβάνς για τον ημιτελικό του κυπέλλου. Κάθε παίκτης είναι σημαντικός και πρέπει όποιος παίξει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x