Stoiximan Super League

Χατζηγιοβάννης: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα για τον Παναθηναϊκό...»

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να σταθεί δυνατός και να αφήσει πίσω του τις κακές εμφανίσεις όπως είπε ο Τάσος Χατζηγιοβάννης και τόνισε ότι δεν πρέπει να τα παρατήσει το «τριφύλλι» επειδή έχει δρόμο η σεζόν.

Στον τρόπο που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τη συνέχεια της σεζόν, αφήνοντας πίσω του κακές εμφανίσεις όπως αυτή με τον Πλατανιά, αναφέρθηκε ο Τάσος Χατζηγιοβάννης μέσω της Nova. «Δεν τελειώνει τίποτα εδώ και έχουμε ακόμα δρόμο», τόνισε ο νεαρός εξτρέμ.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το ματς με τον Πλατανιά: «Ήταν μια ακόμη κακή εμφάνιση και πρέπει να τη ξεχάσουμε, να συνεχίσουμε ώστε να δούμε το επόμενο παιχνίδι και να πάμε για τη νίκη, όπως πάμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Η πορεία μέχρι το καλοκαίρι θα κρίνει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ήταν ένα κακό παιχνίδι και συνεχίζουμε».

-τον επηρεάζει ψυχολογικά την ομάδα αυτή η ήττα: «Σίγουρα επηρεάζει, αλλά πρέπει να σταθούμε δυνατοί, διότι δεν τελειώνει τίποτα εδώ και έχουμε ακόμα δρόμο. Υπάρχουν τρεις με τέσσερις μήνες δουλειάς μπροστά μας και συνεχίζουμε για το καλύτερο».

-το αν η απόσταση από την κορυφή αλλάζει τα πλάνα της ομάδας: «Υπάρχει μεγάλη διαφορά, αλλά θα προσπαθήσουμε να φθάσουμε τον πρώτο όσο πιο γρήγορα μπορούμε και το να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και αν δεν καταφέρουμε να φθάσουμε τον πρώτο, τότε διαφορετικά τον δεύτερο ή τον τρίτο».

-το ματς με την Κέρκυρα: «Εννοείται ότι πάμε για τη νίκη και πρέπει να δώσουμε όχι το 100 τοις εκατό, αλλά το διακόσια τοις εκατό για να την πάρουμε. Κάθε παίκτης πρέπει να δίνει το καλύτερό του εαυτό, επειδή παίζουμε σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός».

-την πρώτη του επαγγελματική σεζόν και την εμπιστοσύνη που είχε από τον Στραματσόνι και έχει από τον Ουζουνίδη: «Είναι μια εμπειρία όλα όσα έχω ζήσει και η πρώτη μου συμμετοχή και η παρουσία μου στις αποστολές. Κάθε ημέρα δουλεύω στην προπόνηση και δίνω ό,τι καλύτερο έχω και όλοι περιμένουμε την ευκαιρία μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x