Γενικά

«Χάζεψαν» Ταυλαρίδης, Καρεμπέ, Αμπιντάλ (video)

«Μαγεία» Ζιντάν-Ρονάλντο σε φιλική αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στην οποία έχασαν (9-7) από τη Σεντ Ετιέν του Στ. Ταυλαρίδη. Στην ομάδα του «Ζιζού» και του «φαινόμενου» Καρεμπέ και Αμπιντάλ.

Όσα χρόνια και αν περάσουν… Όσο και αν μεγαλώσει ο Ζιντάν και η… κοιλιά του Ρονάλντο, η μπάλα δεν ξεχνιέται. Η ομάδα που επέλεξαν ο Γάλλος και ο Βραζιλιάνος αντιμετώπισε τους επίλεκτους της Σεντ Ετιέν, η οποία κέρδισε με 9-7 σε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τον «Ζιζού» και το «φαινόμενο» να μαγεύουν το ποδοσφαιρικό κοινό.

inner

Τη φανέλα της μεν ομάδας φόρεσε ο Σύμβουλος Στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ και ο πρώην παίκτης των «ερυθρόλευκων», Ερίκ Αμπιντάλ. Από την άλλη αγωνίστηκε ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος είχε αρκετά δύσκολο έργο κόντρα στους παλιούς αστέρες του ευρωπαϊκού, αλλά και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

inner

inner

inner

Χατ-τρικ σημείωσε από πλευράς νικητών ο Ομπαμεγιάνγκ (69', 83', 89') και τα υπόλοιπα τους γκολ σημείωσαν οι Άλεξ (8'), Μπατλ (22', 75'), Μολό (39',65'), Φεϊντουνό (59').

Χατ-τρικ για τους ηττημένους ο Ρονάλντο (31', 41', 52'), ενώ σκόραραν επίσης οι Τρεζεγκέ (3'), Ζέεντορφ (32'), Τζορκαέφ (44') και Οκότσα (69').

Σεντ Ετιέν (Κρισόφ Γκαλτιέ): Ζανό (46' Μουλέν), Ζουμά (28' Πέρες, 75' Κλερκ), Ταυλαρίδης (60' Κβαρμέ), Κβαρμέ (46' Ποτιγιόν), Μπρισόν (76' Ταμπανού), Σαμπλέ (60' Ενγκουεμό, 83' Ροσετό), Μπατλ (76' Ερντίν), Μοραβσίκ (46' Φεϊντουνό), Μολό (75' Κοργνιέ), Πεδρόν (55' Γκραντέλ, 83' Παγκανέλι), Άλεξ (60' Ομπαμεγιάνγκ)

Φίλοι Ζιντάν-Ρονάλντο (Φρανκ Ντε Μπουρ): Μπαρτέζ (40' Φαν Ντε Σάαρ), Αμπιντάλ, Ζαμπρότα, Φρανκ Ντε Μπουρ (71' Καρεμπέ), Καρεμπέ (46' Ρόναλντ Ντε Μπουρ), Ζιντάν, Πομπόρσκι (46' Σμίτσερ), Ζέεντορφ, Τζορκαέφ, Ρονάλντο, Τρεζεγκέ (46' Σαχά)


Festival de buts pour la bonne cause από ASSE

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x