Ιταλία

Χέβεντες: «Η Γιουβέντους ανήκει στις πέντε καλύτερες ομάδες του πλανήτη»!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη Γιουβέντους ο Μπένεντικτ Χέβεντες κατά την παρουσίασή του από το κλαμπ. Ο πρώην παίκτης της Σάλκε θεωρεί πως εντάσσεται στις πέντε κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

«Μέλι στάζει» το στόμα του Μπένεντικτ Χέβεντες όταν αναφέρεται στη Γιουβέντους. Η μεταγραφή του από τη Σάλκε ολοκληρώθηκε την Τετάρτη το απόγευμα και το μεσημέρι της Πέμπτης παρουσιάστηκε επίσημα από τους «μπιανκονέρι».

«Θεωρώ πως η Γιουβέντους είναι μια από τις 5 καλύτερες ομάδες ολόκληρου του πλανήτη. Για μένα, αποτελεί μεγάλη τιμή το ότι αγωνίζομαι με τη φανέλα της. Πιστεύω πως μπορώ να πραγματοποιήσω εξαιρετικές εμφανίσεις, αρκεί, φυσικά, να δουλέψω πολύ σκληρά. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που θα λάβω μέρος στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση του κόσμου, το Τσάμπιονς Λιγκ», ήταν οι πρώτες του δηλώσεις.

Για τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο, δήλωσε πως: «Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου ως “πολυεργαλείο” και αυτό διότι δύναμαι να ανταποκριθώ στις τρεις από τις τέσσερις θέσεις της αμυντικής γραμμής. Όλοι οι προπονητές που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν έχουν εκτιμήσει το συγκεκριμένο γεγονός».

Για τη φανέλα με το νούμερο 21, είπε ότι: «Δε με συνδέει κάτι με τον συγκεκριμένο αριθμό, ωστόσο, τον επέλεξα, λόγω του ότι τον έχουν φορέσει κατά καιρούς σπουδαίοι παίκτες, μεταξύ των οποίων είναι και ο Λιλιάν Τουράμ».

Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x