Απόφαση – σταθμός από την Πρέμιερ Λιγκ... Μετά από εισήγηση της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, η οποία έγινε αποδεκτή και από την ηγεσία της Πρέμιερ αποφασίσθηκε να υπάρχει χειμερινή διακοπή στο μεγάλο πρωτάθλημα της Αγγλίας.

Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησαν σήμερα οι Times οι οποίοι μάλιστα, κάνουν λόγο για απόφαση που θα τεθεί σε ισχύ από την αγωνιστική σεζόν 2019-20 και θα έχει διάρκεια δύο εβδομάδων.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ένας από τους λόγους που αποφασίστηκε αυτό είναι να βοηθήσει την εθνική ομάδα της χώρας για καλύτερη προετοιμασία ενόψει των υποχρεώσεών της σε Euro 2020 αλλά Μουντιάλ.

Στον μέχρι τώρα σχεδιασμό εκτιμάται ότι θα υπάρξει μια σύμπτυξη του προγράμματος στα δύο Σαββατοκύριακα που θα «περικλείουν» τη διακοπή αυτή, με αποτέλεσμα οι ομάδες της Πρέμιερ να μένουν χωρίς υποχρεώσεις για 13 ημέρες.

Θα υπάρχει διακοπή και για τους αγώνες Κυπέλλου και Λιγκ Καπ αλλά θα πραγματοποιούνται κανονικά οι αναμετρήσεις των μικρότερων κατηγοριών. .

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ