Ισπανία

Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Μπερίσο

Ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή του ο Εντουάρντο Μπερίσο! Ο τεχνικός της Σεβίλλης χειρουργήθηκε με επιτυχία το απόγευμα της Τρίτης (28/11) και μετράει αντίστροφα για την έξοδό του από το νοσοκομείο

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε το απόγευμα της Τρίτης (28/11) ο Εντουάρντο Μπερίτσο, ο οποίος διαγνώστηκε πριν λίγες μέρες με καρκίνο του προστάτη.

Ο προπονητής της Σεβίλλης χειρουργήθηκε σε κλινική της πόλης, με επιτυχία, όπως ανακοίνωσε η ισπανική ομάδα, η οποία περιμένει πώς και πώς την επιστροφή του στους πάγκους.




Η περιπέτεια του Μπερίτσο έχει συγκλονίσει το περιβάλλον της ομάδας, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του προσωρινού αντικαταστάτη του στον πάγκο της ομάδας, ενόψει του ματς με την Καρταχένα.

Ο Ερνέστο Μαρκούτσι δεν μπόρεσε να μην μιλήσει για τον Αργεντινό. «Η ακεραιότητά του είναι συγκλονιστική. Μας δίνει ενέργεια. Έχει προγραμματίσει τα πάντα για σήμερα. Μιλήσαμε πριν την προπόνηση, η επικοινωνία μας είναι συνεχής. Η ψυχική του δύναμη είναι παράδειγμα για όλους μας. Είναι άνθρωπος που βάζει σε προτεραιότητα τη δουλειά του, προσπαθούμε να ακολουθήσουμε τα βήματά του, ώστε να περάσει αυτή η περίοδος όσο πιο γρήγορα γίνεται», δήλωσε συγκινημένος και πρόσθεσε: «Ό,τι έχω κάνει στο ποδόσφαιρο, το έχω μάθει από αυτόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x