Stoiximan Super League

Χέμεθ και άλλοι για τον πάγκο της ΑΕΚ

Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για τη θέση του προπονητή είναι ο Πάκο Χέμεθ, σύμφωνα με τη Live Sport. Πλήθος ονομάτων προτάθηκαν, δεν θα αργήσει η επιλογή. Ταξίδι για Γκοργκόν ο Μιλοβάνοβιτς.

Η ΑΕΚ έχει ήδη αρχίσει την αναζήτηση του… μόνιμου προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της τρέχουσας περιόδου. Η διαδικασία επιλογής και πρόσληψης δεν θα καθυστερήσει πολύ (δεν θα γίνει όμως και βιαστικά), δεδομένου ότι ο διάδοχος του Γκουστάβο Πογέτ θα κληθεί να μάθει την ομάδα και να αποφασίσει για το δυναμικό της άμεσα, ενώ όλα δείχνουν πως οι υποχρεώσεις της «Ένωσης» στην Ευρώπη θα αρχίσουν τον Ιούλιο και συνεπώς η προετοιμασία θα πρέπει να ξεκινήσει στα μέσα προς τέλη Ιουνίου.

Σύμφωνα με τη Live Sport ένα όνομα που εξετάζεται «ζεστά» από την ΑΕΚ είναι αυτό του Πάκο Χέμεθ. Ο 46χρονος Ισπανός μένει το καλοκαίρι ελεύθερος από τη Ράγιο Βαγεκάνο, όπου εργάζεται από το 2012 παρουσιάζοντας αξιόλογο έργο και διατηρώντας την ομάδα με άνεση στη μεγάλη κατηγορία.

Ένα ακόμη όνομα που έπεσε στο τραπέζι και δεν περνά αδιάφορο είναι αυτό του Τόμας Σάαφ, του 55χρονου Γερμανού που έκανε σπουδαία καριέρα στη Βέρντερ (1999-2013) κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα, ενώ πλέον είναι ελεύθερος μετά την απόλυσή του στις αρχές του μήνα από το Ανόβερο.

Στην ΑΕΚ έχουν ήδη προταθεί πάρα πολλοί προπονητές, κάποιοι οικονομικά απρόσιτοι, όπως ο Χουάντε Ράμος και ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ενώ στην ίδια λίστα μάλλον κατατάσσεται και ο Μίτσελ (άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού) που έφυγε από τη Μαρσέιγ προ ημερών. Οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να έχουν στα υπόψη τους και τη λύση του Τιμούρ Κετσμπάγια.

Εξάλλου, οι μεταγραφικές αναζητήσεις δεν θα σταματήσουν μέχρι να προσληφθεί ο νέος προπονητής. Ήδη ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αναμένεται να μεταβεί στην Αυστρία για να παρακολουθήσει από κοντά τον 27χρονο δεξιό εξτρέμ Αλεξάντερ Γκοργκόν στον αγώνα της Αούστρια Βιέννης με τη Μάτερσμπουργκ το Σάββατο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x