Αγγλία

Χένες: «Αντιμετωπίζουν τον Σβαϊνστάιγκερ σαν να είναι λεπρός»

Ενοχλημένος από τη στάση της Μαν. Γιουνάιτεντ απέναντι στον Σβαϊνστάιγκερ εμφανίστηκε μέσα από δηλώσεις του ο Ούλι Χένες, τονίζοντας πως ο Γερμανός άσος περιθωριοποιήθηκε με τρόπο απαράδεκτο.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη στάση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ εμφανίστηκε μέσα από δηλώσεις του ο Ούλι Χένες, τονίζοντας πως ο Γερμανός ποδοσφαιριστής περιθωριοποιήθηκε με τρόπο απαράδεκτο.

Ο πρώην πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου θεωρεί πως τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε έναν σύλλογο του μεγέθους των «κόκκινων διαβόλων» και δεν αξίζουν σε έναν ποδοσφαιριστή της σταδιοδρομίας του 32χρονου μέσου.

«Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Του συμπεριφέρονται σαν να είναι λεπρός! Οι προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα, η απουσία του από τη φωτογραφία του ρόστερ μαρτυρούν πολλά για την κατάσταση που επικρατεί στη Γιουνάιτεντ»

«Ο Μπάστι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και ήταν ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής όσο αγωνιζόταν στην Μπάγερν. Είναι κρίμα που του συμπεριφέρονται κατ’ αυτόν τον τρόπο» ανέφερε ο Χένες στη γερμανική εφημερίδα «Abendzeitung».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x