Γερμανία

Χένες: «Οι ακριβές μεταγραφές θα αποτελέσουν παρελθόν»

Την πεποίθησή του πως τα υπέρογκα ποσά που διακινούνται τον τελευταίο καιρό για μεταγραφέ, θα αποτελέσουν παρελθόν, εξέφρασε ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχουν, Ούλι Χένες.

Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, σε συνέντευξη που παραχώρησε για λογαριασμό του «Kicker» εξέφρασε τη άποψη πως τα εξωφρενικά ποσά που δίνονται για μεταγραφές ποδοσφαιριστών, θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας και παλιά δόξα των Βαυαρών δήλωσε στο γερμανικό αθλητικό περιοδικό πως «θα έρθει μια στιγμή στην οποία όλοι εκείνοι που τώρα ξοδεύουν πολλά λεφτά θα κινούνται πιο προσεκτικά στο μεταγραφικό παζάρι. Αυτό θα γίνει, επειδή η αθλητική επιτυχία μιας ομάδας δεν επιτυγχάνεται, όπως τη φαντάζονται οι τωρινοί σπάταλοι χρηματοδότες».

Παράλληλα, ο Χένες συμπλήρωσε στο «Kicker» πως «επειδή το Τσάμπιονς Λιγκ το κερδίζει πάντα ένας στο τέλος, κάποια στιγμή οι επενδυτές των συλλόγων θα σταματήσουν τη χρηματοδότηση σε αυτούς, καθώς δεν θα έχουν πετύχει τους στόχους τους, με τις ομάδες στην συνέχεια να "πεθαίνουν"».

Επιμέλεια: Γιώργος Κορολής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x