Γενικά

Χιλή με την ψυχή στο στόμα

Αγχώθηκε και μόνο στη σκέψη ότι θα βρει απέναντί της στα ημιτελικά την Πορτογαλία του Σάντος. Η Χιλή «καρδιοχτύπησε» κόντρα στην μαχητική Αυστραλία, όμως με το 1-1 πήρε την πρόκριση.

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών πέρασε η Χιλή. Η ομάδα του Πίτσι δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην Αυστραλία, όμως πήρε την ισοπαλία 1-1 και τελικά «τσέκαρε» το εισιτήριο της επόμενης φάσης όπου θα βρει απέναντί της την Πορτογαλία.

Αρκετά καλό ρυθμό είχε το παιχνίδι. Οι Αυστραλοί μπήκαν πιο δυνατά όμως δεν κατάφεραν να βρουν διαδρόμους προς την περιοχή του Μπράβο με εξαίρεση την μεγάλη ευκαιρία του Λουόγκο στο 36’. Οι Χιλιανοί δεν μπορούσαν να ανεβάσουν ρυθμό κι ένα λάθος του τερματοφύλακα της Σίτι τους έβαλε πίσω στο σκορ αφού ο Τροΐσι πλάσαρε εύστοχα από κοντινή απόσταση στο 42ο λεπτό. Έτσι, το ημίχρονο βρήκε τα καγκουρό να μπαίνουν με το προβάδισμα στα αποδυτήρια και να είναι μέσα στο κόλπο της πρόκρισης αφού χρειάζονταν ακόμη ένα γκολ.



Χωρίς άγχος και πίεση μπήκε για το δεύτερο μέρος η Αυστραλία και η Χιλή στριμώχτηκε αρκετά. Τα καγκουρό το… πάλεψαν όμως οι αντίπαλοι αμυντικοί δεν τους έκαναν κι άλλο δώρο. Οι αλλαγές του Πίτσι βοήθησαν την ομάδα του που τελικά κατάφερε να απαντήσει με τον Ροντρίγκες να νικάει τον Ράιαν με κοντινή προβολή στο 67’ και να ισοφαρίζει. Μετά το 1-1 οι Αυστραλοί άδειασαν, ενώ οι Χιλιανοί είχαν ευκαιρίες για να «πάρουν» το ματς όμως τα χάλαγαν στην τελική προσπάθεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x