Stoiximan Super League

Χίλιεμαρκ: «Ο κόσμος να παλεύει για εμάς και εμείς για τον κόσμο»

Εντυπωσιασμένος από τη στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού στην αγαπημένη του ομάδα παρουσιάζεται ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ και έστειλε το μήνυμά του στους φίλους του «τριφυλλιού».

Πωρωμένος και εντυπωσιασμένος με την εικόνα του κόσμου του Παναθηναϊκού εμφανίζεται ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ, όποιος οδήγησε τους «πράσινους» σε νίκη στο ματς-θρίλερ με την ΑΕΛ.

«Εύχομαι να συνεχίσουν να μας στηρίζουν μ΄ αυτόν τον τρόπο και στη συνέχεια! Κάθε Κυριακή, ακόμα κι όταν παίζουμε εκτός έδρας, να είναι οι καλύτεροι οπαδοί στη λίγκα. Θα παλεύουν εκείνοι για εμάς, κι εμείς θα παλεύουμε γι΄ αυτούς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σουηδός μέσος στη «Sportime».

Απόσπασμα των όσων δήλωσε

Για τη νίκη με την ΑΕΛ: «Το συναίσθημα ήταν φανταστικό. Όλο το γήπεδο εξερράγη. Είναι από τα καλύτερα συναισθήματα που μπορείς να έχεις»

Για τη στήριξη του κόσμου: «Όπως και την προηγούμενη βδομάδα έτσι και τώρα, οι οπαδοί ήταν φανταστικοί. Αυτό είναι που χρειαζόμαστε. Τους καλύτερους οπαδούς! Το να παίζεις σε ένα γήπεδο σαν κι αυτό, είναι καταπληκτικό».

Για τα προβλήματα στην ομάδα: «Πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο. Οφείλουμε να παλέψουμε για τον τίτλο. Για ό,τι συμβαίνει έξω από το γήπεδο, έχουμε ικανούς ανθρώπους να ασχοληθούν μ΄αυτά».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το μήνυμά του στον κόσμο: «Έχω ακούσει ασφαλώς και ξέρω ότι υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα... Εύχομαι να συνεχίσουν να μας στηρίζουν μ΄ αυτόν τον τρόπο και στη συνέχεια! Κάθε Κυριακή, ακόμα κι όταν παίζουμε εκτός έδρας, να είναι οι καλύτεροι οπαδοί στη λίγκα. Θα παλεύουν εκείνοι για εμάς, κι εμείς θα παλεύουμε γι΄ αυτούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x