Ιταλία

Χίλιεμαρκ: «Χαρούμενος που γύρισα στην Τζένοα, έξι καλοί μήνες στον Παναθηναϊκό»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στη Τζένοα παραχώρησε ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ, ο οποίος αναφέρθηκε και στο εξάμηνο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό.

Στην Γένοβα βρίσκεται από χθες ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Όσκαρ Χίλιεμαρκ.

Ο Σουηδός μέσος μετά το τέλος των ιατρικών του εξετάσεων, μίλησε στην ιστοσελίδα του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, τονίζοντας πως πέρασε έξι καλούς μήνες στον Παναθηναϊκό ενώ χαρακτήρισε φανταστική τη ζωή στην Ελλάδα.

Παράλληλα, εμφανίστηκε χαρούμενος για την επιστροφή του στη Τζένοα και πρόσθεσε πως στόχος του είναι να δώσει το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας με την φανέλα της Εθνικής Σουηδίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι χαρούμενος που γύρισα στην Τζένοα. Ήταν έξι καλοί μήνες στον Παναθηναϊκό, η ζωή στην Ελλάδα είναι φανταστική, έπαιξα σε πολλά παιχνίδια και ήμουν σε καλή κατάσταση, αλλά τώρα μίλησα με την Τζένοα και με τον προπονητή και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Θέλω να παίξω στη Serie A και στην Τζένοα».

Χθες η ομάδα έπαιξε καλά, αλλά έχασε. Έρχομαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται. Σίγουρα στόχος μου είναι να βρεθώ με την Εθνική Σουηδίας στο Μουντιάλ. Έπαιξα σε δέκα ματς των προκριματικών και θέλω να πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά το μυαλό μου τώρα είναι στην Τζένοα και θέλω να πετύχω. Θα προσπαθήσω, νιώθω καλά και περιμένω το επόμενο παιχνίδι. Η Γένοβα είναι μια όμορφη πόλη και η Τζένοα ένας τεράστιος σύλλογος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x