Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Ακόμη πιο ψηλά»

Συγχαρητήρια στους παίκτες της ΑΕΚ για την αγωνιστικότητά τους απέναντι στον Ολυμπιακό μοίρασε ο Μανόλο Χιμένεθ. «Στο χέρι μας να πάμε πιο ψηλά στη βαθμολογία», τόνισε.

Ο Μανόλο Χιμένεθ εξήρε την εικόνα των παικτών της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός προπονητής στη σημερινή προπόνηση, πρώτη μετά το διήμερο ρεπό, μοίρασε συγχαρητήρια, αλλά φρόντισε να υπενθυμίσει πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και περαιτέρω αναρρίχησης στον βαθμολογικό πίνακα.

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια για αυτή τη νίκη, που ήταν σημαντική. Είχατε συγκέντρωση και αγωνιστικότητα και δεν αφήσατε τον αντίπαλο να μας απειλήσει. Όπως σε κάθε παιχνίδι, έγιναν κάποιες επιλογές στην ενδεκάδα λόγω του πλάνου που θέλαμε να βγει στο γήπεδο. Στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού μπήκαν και ο Λάζαρος με τον Βινίσιους για να δώσουν ενέργεια στα άκρα, όπως είχαν κάνει και οι προηγούμενοι (σ.σ. Πατίτο, Μπακασέτας) και βοήθησαν πολύ. Τα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους γιατί πραγματικά όλοι σας κάνατε πολύ καλή δουλειά. Ξεκουραστήκατε δύο μέρες και τώρα επιστρέφουμε στις προπονήσεις. Μας περιμένει πολλή και σκληρή δουλειά, προκειμένου να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Έχουμε βελτιώσει τη βαθμολογική μας θέση, είμαστε στην πεντάδα, όμως είναι καθαρά στο χέρι μας να τη βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο, να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και να πάμε πιο ψηλά στη βαθμολογία», τόνισε ο Χιμένεθ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x