Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Από εμάς εξαρτάται η πρώτη θέση»

Την άποψη ότι η πρώτη θέση στα play-offs εξαρτάται από την ΑΕΚ, εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ, που έστειλε μήνυμα νίκης στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Για άλλη μια «μάχη» στη διαδικασία των play-offs της Super League μίλησε στην κάμερα της Nova ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, ενόψει του επόμενου αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Παράλληλα, εκτίμησε ότι η πρώτη θέση εξαρτάται από την ομάδα του.

«Σίγουρα θα γίνει μια ακόμα σημαντική μάχη. ‘Κλειδί’ θα αποτελέσει το ποια από τις δύο ομάδες θα εμφανιστεί πιο ξεκούραστη και ποια θα εκμεταλλευθεί το rotation. Είναι μια τρέλα αυτή η διαδικασία, αφού ύστερα από μια τόσο μεγάλη σεζόν, υπάρχουν πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, αφού τόσο ο Παναθηναϊκός όσο κι εμείς στοχεύουμε στη νίκη, προσπαθώντας να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο. Ανεξαρτήτως των επιλογών που έχει ο αντίπαλος θα είναι δύσκολο ματς» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ισπανού προπονητή.

Ερωτώμενος για τον τρόπο προσέγγισης του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και αν θα έχει ομοιότητες με το παιχνίδι της πρεμιέρας μέσα στην Τούμπα, απάντησε: «Μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ νικήσαμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Κάθε ματς είναι μια διαφορετική διαδικασία».

Τέλος, ρωτήθηκε για το αν η ΑΕΚ κρατάει ακόμα την πρωτιά στα δικά της χέρια, παρά την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο. «Φυσικά και εξαρτάται από εμάς. Η αλήθεια είναι ότι κάναμε ένα βήμα πίσω μετά το άτυχο αποτέλεσμα που είχαμε κόντρα στον Πανιώνιο. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με δεδομένο ότι είχαμε 80% κατοχή μπάλας και σε συνδυασμό με κάποιες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, ήταν μια άτυχη στιγμή που μας κράτησε πίσω. Φυσικά όμως εξαρτάται από εμάς» απάντησε σχετικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x