Champions League

Χιμένεθ: «Δεν χρειάζεται τις συμβουλές μου ο Αλέγκρι. Ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα»

Το scouting report του Ολυμπιακού ζήτησαν από τον Μανόλο Χιμένεθ οι Ιταλοί με αφορμή την αναμέτρηση της Γιουβέντους στο Φάληρο. Ποιους παίκτες των Πειραιωτών ξεχώρισε ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Δηλώσεις στην Tuttosport έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ με αφορμή την σημερινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Γιουβέντους.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να παρουσιαστούν σε καμία περίπτωση χαλαροί, ενώ έκανε ειδική αναφορά στους Οτζίτζα και Φορτούνη.

«Ο Αλέγκρι είναι προπονητής υψηλού επιπέδου και δεν έχει ανάγκη από συμβουλές. Η Γιουβέντους θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική ειδικά στα πρώτα λεπτά. Ο Ολυμπιακός πάντα θέλει να ξεκινάει δυνατά στο Καραϊσκάκη. Παρότι έχουν αποκλειστεί θα παίξουν στο μάξιμουμ για τους οπαδούς τους.

Οι μπιανκονέρι έχουν μεγαλύτερη ποιότητα αλλά πρέπει να παίξουν σε υψηλή ένταση. Αν χαλαρώσουν, μπορεί και να χάσουν. Ο Οτζίτζα και ο Φορτούνης είναι παίκτες κλειδιά για την ομάδα, ενώ έχουν και άλλους γρήγορους και ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να αλλάξουν τη ροή του παιχνιδιού»,
είπε ο Χιμένεθ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x