Europa League

Χιμένεθ: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Μέλι για την αγωνιστικότητα και το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες του έσταξε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 που απέσπασε η ΑΕΚ στο Μπριζ.

Το καπέλο στους ποδοσφαιριστές του έβγαλε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το 0-0 της ΑΕΚ στην έδρα της Μπριζ.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ανδαλουσιανός δήλωσε περήφανος για τους «κιτρινόμαυρους» και τα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν στο γήπεδο.

«Κάναμε ένα πρώτο ημίχρονο πολύ καλό, όπως και στη Μόσχα. Στο δεύτερο ξεκινήσαμε σε καλό επίπεδο και έγινε η αποβολή του Λιβάγια. Θα κάναμε αλλαγή Κλωναρίδη, μετά του Αλμέιδα, αλλά δεν προλάβαμε. Συμφωνώ ότι ήταν 3-5-2, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν τις τελειώνουμε. Μας λείπουν πράγματα, αλλά δεν μας λείπει η καρδιά και το δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι. Ανεξαρτήτως από το σύστημα, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου γιατί βγάζουν σε κάθε παιχνίδι ψυχή», ανέφερε αρχικά. Και συνέχισε:

«Είναι η πρώτη φορά που η Μπριζ δεν σκοράρει και μάλιστα εναντίον 10. Ο Λιβάγια είναι επιθετικός, ο Κλωναρίδης είναι επιθετικός, ο Μάνταλος μπορεί να παίξει επιθετικά, ο Λάζαρος επίσης. Επιθετικούς έχουμε, άλλα γκολ δεν βάζουμε μέχρι στιγμής στα ματς. Πέρυσι βάζαμε, φέτος ακόμα όχι…. Για μένα η ομάδα μου είναι πάντα φαβορί, όπως τα παιδιά μου είναι τα πιο όμορφα. Είναι δύσκολη η ρεβάνς και μεγάλος ο αντίπαλος. Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε, δεν μπορούμε να τους αφήσουμε χώρους… Θα ήταν καλύτερο αν σκοράραμε, αλλά δεν το καταφέραμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x