Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Είμαστε όλοι ΑΕΚ, δεν χαλαρώνουμε»

Σύνθημα ενότητας -αλλά παράλληλα και εγρήγορσης- για να συνεχίσει η ΑΕΚ το σερί της έστειλε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Μια ΑΕΚ που θα κρατήσει το ίδιο ψηλό τέμπο με τα προηγούμενα ματς και θα συνεχίσει τις νίκες θέλει να δει ο Μανόλο Χιμένεθ

Μιλώντας στη NOVA ενόψει του αγώνα με τη Βέροια, ο Ανδαλουσιανός ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν πρόκειται να έχει εύκολη αποστολή.

Σημείωσε λοιπόν ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν πρέπει να χαλαρώσουν, αλλά να προσπαθήσουν όλοι μαζί τη συνέχεια στο σερί.

«Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι σίγουρα το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Η Βέροια αξίζει τον σεβασμό μας, αλλά εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα την πορεία μας, αν και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε σε έναν σωστό δρόμο, αφού συνεχώς βελτιωνόμαστε. Αυτό που θα πρέπει να έχουμε στο νου μας είναι ότι αν χαλαρώσουμε και δε συνεχίσουμε όπως τώρα, σίγουρα θα κάνουμε λάθος», ανέφερε αρχικά.

Ερωτώμενος, δε, για την ατομική απόδοση των Μπακασέτα και Βάργκας, απάντησε: «Ο Μπακασέτας έκανε στο Κύπελλο ένα πολύ καλό παιχνίδι, όπως άλλωστε και οι συμπαίκτες του. Αυτό που με ικανοποιεί περισσότερο απ' όλα είναι ότι, αν και έχει μια θέση που προτιμά να παίζει, όπου κι αν του έχω ζητήσει να αγωνιστεί δίνει τα πάντα για να προσφέρει.

Πιστεύω ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να βοηθήσουν την ΑΕΚ. Είμαστε όλοι ΑΕΚ, άρα όλοι μαζί προσπαθούμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Το γεγονός ότι έχω περισσότερες επιλογές θα κάνει ακόμα πιο εύκολο το έργο μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x