Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Εμείς δημιουργήσαμε ευκαιρίες, παρόμοιο ματς με Ατρόμητο και Ξάνθη»

Ο Μανόλο Χιμένεθ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση της ΑΕΚ στο «διπλό» στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο και τόνισε ότι η εικόνα του ματς ήταν παρόμοια με αυτή κόντρα σε Ατρόμητο-Ξάνθη.

Ευχαριστημένος με την απόδοση της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη παρουσιάστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το 1-0 της Ένωσης επί του Πανιώνιου στις δηλώσεις που έκανε στη Nova. Παράλληλα, τόνισε ότι η εικόνα του ματς ήταν παρόμοια με αυτή στις αναμετρήσεις με Ξάνθη και Ατρόμητο, όπου η ομάδα του συγκέντρωσε μόλις έναν βαθμό.

Αναλυτικά

«Ήταν παρόμοιο με αυτό κόντρα σε Ατρόμητο και Ξάνθη, που ο αντίπαλος δεν δημιούργησε ευκαιρίες και πρόβλημα σε εμάς, ενώ εμείς δημιουργούσαμε ευκαιρίες», ανέφερε αρχικά και σε ερώτηση που του έγινε για το αν υπήρχε πίεση λόγω των σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων: «Εγώ από τα 17 μου είμαι στο ποδόσφαιρο, είναι η δουλεία μου και η ζωή μου και δεν ξέρω να αντιδρώ διαφορετικά. Τα ζω έντονα τα ματς. Σήμερα παίζαμε κόντρα σε σοβαρή ομάδα όπως είναι ο Πανιώνιος, με ποιοτικούς παίκτες όπως ο Μασουντ. Το σημαντικό είναι ότι τους αναγκάσαμε να αλλάξουν σύστημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x