Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Έχουμε καιρό για τον Ολυμπιακό. Σας υπολογίζω όλους»

Το βάρος στην αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία έριξε ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος για ακόμη μια φορά έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες του ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων της ΑΕΚ.

Κατά την ομιλία του στην προπόνηση της Παρασκευής, ο Μανόλο Χιμένεθ επιχείρησε να ρίξει τους τόνους ενόψει των «κολλητών» αναμετρήσεων που ακολουθούν με τον Ολυμπιακό και να κρατήσει απόλυτα συγκεντρωμένους τους παίκτες του για το αυριανό ματς απέναντι στη Λαμία στο ΟΑΚΑ.

«Το ματς με τον Ολυμπιακό πέρασε και δεν πρέπει να το ξανασυζητήσουμε. Τώρα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας μόνο το πρωτάθλημα και πρώτα το ματς με την Λαμία. Αυτό είναι το σημαντικό για εμάς. Να καταφέρουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε τρεις βαθμούς. Μετά θα έχουμε καιρό να τα πούμε για τον Ολυμπιακό», τους είπε και στη συνέχεια τόνισε πως θέλει να βλέπει όλους τους παίκτες του σε εγρήγορση ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη:

«Έχουμε τρεις διοργανώσεις και πολλά παιχνίδια. Σας το έχω ξαναπεί, ότι θα χρειαστείτε όλοι. Εμείς είμαστε εδώ για όλα τα ματς. Να ξέρετε σας υπολογίζω όλους και πρέπει να είστε όλοι έτοιμοι για να βοηθήσετε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x