Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Να βελτιωθούμε και να μην δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ»

Ικανοποιημένος ήταν σε γενικές γραμμές ο Μανόλο Χιμένεθ από την εικόνα της ΑΕΚ στη φιλική νίκη επί της Μπάνικ Οστράβα, ωστόσο τόνισε πως η Ένωση χρειάζεται κάποια βελτίωση στην άμυνα.

Βελτίωση στην άμυνα χρειάζεται η ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά τη φιλική νίκη επί της Μπάνικ Οστράβα.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ισπανός προπονητής έμεινε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την απόδοση των παικτών του, ενώ στο τέλος τόνισε πως δεν σκέφτεται από τώρα τα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά, την όρεξη και τη διάθεση των ποδοσφαιριστών. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε, για να μην δεχόμαστε γκολ με τόση ευκολία. Να προβλέπουμε τον κίνδυνο όταν χάνουμε την μπάλα. Θα πρέπει να κλείνει πιο γρήγορα η άμυνα και να σταματάει τις αντίπαλες επιθέσεις, για να μην δεχόμαστε φάσεις», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ στην κάμερα της Nova.

Για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Είναι μια ομάδα που έχει παίκτες που γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, καθώς παίζουν για καιρό μαζί. Έχει αλλάξει πρόσφατα προπονητή, αλλά είναι μία μεγάλη οικογένεια. Έχουμε και εμείς τα δικά μας όπλα και είμαστε και εμείς μία μεγάλη οικογένεια. Σήμερα είχαμε ένα παιχνίδι και έμεινα ικανοποιημένος. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι στο ΟΑΚΑ μπροστά στον κόσμο μας. Μου αρέσει να βλέπω παιχνίδι με το παιχνίδι και να μην σκέφτομαι από τώρα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x