Europa League

Χιμένεθ: «Να μην τους αφήσουμε να μας κάνουν εκπλήξεις»

Μια ιδέα του πώς θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ την Μπριζ έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ. Κατά την αναχώρηση της «Ένωσης» για το Βέλγιο, ο Ανδαλουσιανός εξήγησε ότι είναι βασικό η ομάδα του να παρουσιαστεί διαβασμένη

Μια ΑΕΚ που θα ξέρει τι να περιμένει και θα διεκδικήσει πιο δυναμικά τις πιθανότητές της (σε σχέση με την ΤΣΣΚΑ) προανήγγειλε ενόψει Μπριζ ο Μανόλο Χιμένεθ.

Πριν την αναχώρηση των «κιτρινόμαυρων» για το Βέλγιο, ο Ανδαλουσιανός μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και έδωσε μια μικρή ιδέα του πώς θα προσεγγίσει τακτικά η ομάδα του την αναμέτρηση.

«Πάμε εκεί για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ο αντίπαλός μας είναι μια γρήγορη ομάδα, που προσπαθεί να δημιουργήσει κινδύνους. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να μην τους δώσουμε χώρους για να μας επιφυλάξουν εκπλήξεις», ανέφερε αρχικά. Και συνέχισε:

«Το βασικό είναι να έχουμε μια ζυγαριά και να δούμε τι θα κάνουμε σε σχέση με τον αντίπαλο. Είναι πολύ σημαντικό να σκοράρεις, να μη δεχθείς γκολ και να μη χάσεις. Στα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ είναι ξεκάθαρο δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες. Παρόλο όμως που δεν έκανε ούτε ο αντίπαλος, δεχθήκαμε τρία γκολ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x