Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Ο Παναθηναϊκός είχε καρδιά, η ΑΕΚ όχι»

Πικραμένος από την εικόνα που είχε η ΑΕΚ στο ματς με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο παρουσιάστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Φανερά απογοητευμένος από την εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο τεχνικός της Ένωσης στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στον στόχο της πρώτης θέση που χάνεται λόγω της έλλειψης ρυθμού.

«Το παράπονό μου ήταν το κάκιστο παιχνίδι που κάναμε. Ο Παναθηναϊκός μας κέρδισε γιατί έθεσε περισσότερη καρδιά στο γήπεδο».

Για το αν έχει δει αδιαφορία από τους παίκτες του στα πλέι οφ: «Θα ήταν άδικο να το πω αυτό, με τον ΠΑΟΚ κάναμε καλό παιχνίδι, με τον Πανιώνιο όχι, με τον Παναθηναϊκό εντός ήμασταν ανώτεροι, σήμερα ήταν ανώτερος ο Παναθηναϊκός από εμάς. Δεν έχουμε μία κανονικότητα και για να μπορέσουμε να συμμετέχουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει να έχουμε ρυθμό».

Για τις δικές του ευθύνες για την ήττα: «Που δεν κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε και χάσαμε».

Για το αν υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης στην ομάδα: «Η φυσική κατάσταση δεν κερδίζεται ούτε χάνεται σ’ εναν μήνα. Η φυσική κατάσταση, η ποιότητα και η αντοχή είναι απαραίτητες. Είμαστε η ομάδα με τους λιγότερους τραυματισμούς στα πλέι οφ. Αυτό που μας λείπει είναι η καρδιά».

Για το ότι δεν έκανε ευκαιρία μετά το γκολ του Παναθηναϊκού: «Δεν το γνωρίζω, δεν μπορούσαν να παίξουν περισσότεροι επιθετικοί. Η λύση δεν είναι αυτή. Είναι κρίμα μετά τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε να πετάμε έτσι τα παιχνίδια αυτά».

Για τον λόγο που δεν έβγαλαν καρδιά σ’ ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι: «Δεν έχει να κάνει με το αν έχουν βάλει καρδιά ή όχι. Πρέπει να μπαίνεις για τη νίκη. Και να μην πάνε καλά τα πράγματα πρέπει να προσπαθήσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x