Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Σκεφτόμασταν τον Ολυμπιακό»

Στο γεγονός πως οι παίκτες της ΑΕΚ σκέφτονταν τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη απέδωσε την κακή εικόνα της ομάδας στη Λιβαδειά ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός της «Ένωσης» χαρακτήρισε κακό το ματς και από τις δύο ομάδες που είχαν εντελώς διαφορετικό στόχο και πως δε θα χαλάσει την εικόνα των «κιτρινόμαυρων» όλη τη χρονιά μια κακή εμφάνιση, ενώ απορεί πως οι οπαδοί της ΑΕΚ που ήρθαν στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας δεν κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο.

Αναλυτικά: «Δεν παίξαμε καθόλου καλά. Ήταν κάκιστο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. Είναι περίεργο να παίζεις και να σκέφτεσαι κάτι άλλο. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα με τον Ολυμπιακό. Είναι κρίμα, γιατί σήμερα σκεφτόμασταν το παιχνίδι της Τετάρτης.

Ηταν ένα άσχημο παιχνίδι, με δυο ομάδες που έπαιζαν με διαφορετικούς στόχους. Ο Λεβαδειακός έπαιζε για την παραμονή του κι εμείς για να βεβαιώσουμε ότι θα συμμετέχουμε στα πλέι οφ. Είναι ξεκάθαρο ότι, όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο για να κρίνονται κάποια πράγματα σε ένα παιχνίδι, μετράει όλη η αγωνιστική χρονιά και όχι μόνο η απόδοση σε ένα παιχνίδι.

Αν και δεν παίξαμε καλά, ήταν ένα άσχημο παιχνίδι επαναλαμβάνω, γενικά θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στον κόσμο της ΑΕΚ που βρέθηκε έξω από το γήπεδο και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x