Κύπελλο Ελλάδας

Χιμένεθ: «Στα προηγούμενα ματς μας έλειπε το γκολ»

Χαμηλά τον πήχη παρά την ευρεία νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας θέλησε να κρατήσει ο Μανόλο Χιμένεθ. «Μας έλειπε το εύκολο γκολ», ανέφερε ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Το εύκολο γκολ έλειπε από την ΑΕΚ στα περασμένα ματς σύμφωνα με τον Μανόλο Χιμένεθ, με τον Ισπανό τεχνικό να αναφέρει πως οι ομάδες που φτιάχνουν οι ευκαιρίες είναι και αυτές που τις χάνουν.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote Sport TV:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι γιατί έπρεπε να το κερδίσουμε για να είμαστε πρώτοι στον όμιλο. Το αποτέλεσμα μας έδωσε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε κάποιους παίκτες όπως ο Γιακουμάκης και ο Βινίσιους που είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα», είπε αρχικά.

Για τις πολλές ευκαιρίες που έφτιαχνε αλλά δεν έβαζε γκολ στα προηγούμενα παιχνίδια η ΑΕΚ: «Τις ευκαιρίες τις φτιάχνουν και τα γκολ τα βάζουν οι ομάδες που δημιουργούν. Εμείς μπορούμε να δημιουργήσουμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι στα προηγούμενα ματς μας έλειπε το γκολ. Σήμερα βάλαμε πολλά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι παίζαμε με μια ομάδα β’ κατηγορίας, η οποία είχε και αρκετούς νεαρούς παίκτες. Αυτά τα παιχνίδια μέχρι να μπει το πρώτο γκολ δεν είναι εύκολα, ο αντίπαλος σε αυτά τα ματς έχει έξτρα κίνητρο. Επίσης, είναι δύσκολο να δώσεις κίνητρο στους παίκτες σου σε τέτοια παιχνίδια, ξαναλέω μέχρι να μπει το πρώτο γκολ είναι δύσκολα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x