Stoiximan Super League

Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ: «Συγχαρητήρια, δείξατε καρδιά, αλλά τώρα έχουμε πρωτάθλημα»

Τα εύσημα για την εμφάνιση στο Μπριζ, με την υπενθύμιση ότι πρέπει να μείνουν σε εγρήγορση ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, συνδύασε σε ομιλία του στους παίκτες της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ.

Μήνυμα με διπλό περιεχόμενο έστειλε στους παίκτες του ο Μανόλο Χιμένεθ.

Μια μέρα μετά το 0-0 με την Μπριζ, ο Ανδαλουσιανός συνεχάρη τους παίκτες του για την εικόνα -και κυρίως για τα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν- στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Europa League.

Παράλληλα όμως φρόντισε να τους ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει χρόνος για να σταθεί η «Ένωση» σε αυτό, καθώς είναι απαραίτητο το νικηφόρο ξεκίνημα την Κυριακή στο πρωτάθλημα.

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια για τη συνολική σας παρουσία στο ματς με αντίπαλο την Μπριζ. Ειδικά για το πάθος και την καρδιά που δείξατε όταν μείναμε με παίκτη λιγότερο», είπε αρχικά στην ομιλία του ο Χιμένεθ. Και αναφερόμενος έπειτα στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, υπογράμμισε:

«Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα. Ξέρετε πως πρόκειται για έναν ακόμη πολύ σημαντικό στόχο μας. Εμείς πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά στο πρωτάθλημα και να κερδίζουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό πρέπει να ξεκινήσουμε να κάνουμε από την Κυριακή, να πάρουμε το τρίποντο και μόνο αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε από σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x