Stoiximan Super League

«Χλωμοί» Ναμπί, Νάστος και Ποτουρίδης για Λεβαδειακό!

Μειώνονται οι πιθανότητες να προλάβουν το ματς του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό οι Ναμπί, Νάστος και Ποτουρίδης, που έκαναν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ενώ τραυματίας αποχώρησε κι ο Οικονόμου.

Για μια ακόμα ημέρα οι Αντίλ Ναμπί, Ανέστης Νάστος και Γιάννης Ποτουρίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα λόγω τραυματισμού και δε συμμετείχαν στην προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα του ΟΦΗ.

Αυτό σημαίνει ότι μειώνονται περισσότερο οι πιθανότητες παρουσίας τους στον κυριακάτικο (17/03) αγώνα της κρητικής ομάδας με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Η συμμετοχή τους πάντως θα κριθεί οριστικά στις δύο τελευταίες προπονήσεις...

Από εκεί και πέρα, ο Πατρίκ Βουό ακολούθησε για μια ακόμα μέρα το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και οι πιθανότητες συμμετοχής του στην αποστολή του ματς με τους Βοιωτούς είναι μοιρασμένες!

Ενώ σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε και ο Δημήτρης Κομεσίδης, ο οποίος λίγο πριν το τέλος έκανε και ατομικό πρόγραμμα. Αντιθέτως, ο Άγγελος Οικονόμου αποχώρησε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Η επόμενη προπόνηση του ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί της Παρασκευής (15/03) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x