Stoiximan Super League

«Χλωμός» ο Τσόσιτς, μέσα Βράνιες-Λαμπρόπουλος

Απίθανη είναι η συμμετοχή του Τσόσιτς έστω και στην αποστολή του αγώνα της ΑΕΚ με την Κέρκυρα τη Δευτέρα. Αντίθετα, όλα δείχνουν πως επανέρχεται ο Λαμπρόπουλος και προλαβαίνει ο Βράνιες.

Για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, απέναντι στον Απόλλωνα Αθηνών, φαίνεται πως μετατίθεται η επανεμφάνιση του Ούρος Τσόσιτς με την ΑΕΚ. Ο Σέρβος στόπερ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη 100% τον μυϊκό τραυματισμό του και εκτός απροόπτου δεν θα είναι στην αποστολή που θα επιλέξει ο Μανόλο Χιμένεθ για τον αγώνα της Δευτέρας με την Κέρκυρα.

Αντίθετα, ο Όγκνιεν Βράνιες παρά την κάκωση που έχει στον ώμο αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά. Ο Βόσνιος θα βγάλει μια μαγνητική για να υπάρχει σιγουριά πως δεν έχει υποστεί κάποια ζημιά, αλλά με τα υπάρχοντα δεδομένα θα είναι διαθέσιμος, όπως και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος που ξεπέρασε το πρόβλημά του στο γόνατο.

Υπενθυμίζεται πως για το ματς της 14ης αγωνιστικής δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Μάρκο Λιβάγια και σήμερα θα φανούν οι σκέψεις του Μανόλο Χιμένεθ για το ποιος θα πάρει τη θέση του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x