Ισπανία

Χοακίν για Βινίσιους: «Αυτός ο τύπος είναι πολύ κακός»

Στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μπέτις, η κάμερα συνέλαβε τον αρχηγό των «βερδιμπλάνκος» να εκφράζεται με όχι τόσο κολακευτικά λόγια για τον νεαρό Βραζιλιάνο.

Η φετινή σεζόν δεν εξελίσσεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Βινίσιους Τζούνιορ, αφού ο 19χρονος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πετύχει μόνο ένα γκολ σε δέκα συμμετοχές και ο Ζινεντίν Ζιντάν αρκετές φορές τον έχει αφήσει είτε στον πάγκο είτε εκτός αποστολής.

Σε αυτά ήρθε να προστεθεί ένας απαξιωτικός χαρακτηρισμός του αρχηγού της Μπέτις, Χοακίν, τον οποίο συνέλαβε η κάμερα στον μεταξύ τους αγώνα να λέει για τον πρώην παίκτη της Φλαμένγκο: «Αυτός ο τύπος είναι πολύ κακός».

Ο κάπτεν των Ανδαλουσιάνων έκανε προθέρμανση, την ώρα που ο Βραζιλιάνος επιθετικός έφυγε μόνος του στην δεξιά πλευρά της επίθεσης, αλλά δεν κατάφερε να κάνει τελική προσπάθεια.

Αυτό οδήγησε τον Χοακίν να γυρίσει σε έναν συμπαίκτη του και να πει αυτή την… όχι και τόσο κολακευτική ατάκα για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποκτήθηκε το περσινό καλοκαίρι από τους Μαδριλένους έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ.



Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x