Ισπανία

Χοάν Γκασπάρ: «Θα έβαζα το χέρι μου στη... φωτιά για τον Βιγιάρ»

Ο αντιπρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Χοάν Γκασπάρ, μίλησε για την απόλυτη εμπιστοσύνη που έχει στον φίλο του και πρόεδρος της ομοσπονδίας, Άνχελ Μαρία Βιγιάρ.

Ο αντιπρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Χοάν Γκασπάρ, τόνισε ότι έχει τυφλή εμπιστοσύνη στον φίλο του, όπως τον αποκαλεί, Άνχελ Μαρία Βιγιάρ, σχετικά με την σύλληψή του σήμερα (18/07) το πρωί για την υπόθεση κατά της διαφθοράς.

Ο Χοάν Γκασπάρ, πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα και αντιπρόεδρος τώρα της ισπανικής ομοσπονδίας, εξέφρασε την γνώμη του για το θέμα της σύλληψης του προέδρου, Άνχελ Μαρία Βιγιάρ.

Ο Χοάν Γκασπάρ δήλωσε αρχικά: «Έχω καλή γνώμη για τον Βιγιάρ. Είναι ένας καλός άνθρωπος αλλά η δικαιοσύνη θα αποδείξει αν είμαι σωστός ή αν κάνω λάθος. Ελπίζω και επιθυμώ, για το καλό του φίλου μου και της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας, ότι όλα τα πράγματα που λένε για αυτόν να αποδειχθούν ότι είναι λανθασμένα».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι ήρεμος. Δεν έχω συμμετάσχει ποτέ σε τίποτα και έχω βοηθήσει τον φίλο μου Βιγιάρ πάντα, όποτε ήμουν διαθέσιμος. Θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά για τον Βιγιάρ, όπως θα έκανε και εκείνος το ίδιο για εμένα. Αν το δικαστήριο πει το αντίθετο, τότε εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα βγω και θα πω ότι έκανα λάθος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x