Euro 2016

Χόντσον: «Πρέπει να είμαστε αδίστακτοι για να περάσουμε»!

Ο τεχνικός της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, Ρόι Χόντσον, σε δηλώσεις του υποστήριξε πως πρέπει η ομάδα του να είναι αδίστακτη για να περάσει τον γύρο των «16».

Η Αγγλία, μέχρι στιγμής στο τουρνουά, έχει πετύχει μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Ο Χόντσον γνωρίζει πως η ομάδα του μπορεί να αντικρίσει μία σοκαριστική έξοδο από τη φάση των «16» αν δεν τα δώσει όλα στο παιχνίδι κόντρα στην Ισλανδία (27/6).

«Πρέπει να είμαστε όσο αδίστακτοι μπορούμε επειδή ξέρουμε πως δυστυχώς δεν υπάρχουν τρόπαια για αυτούς που παίζουν απλά «καλό ποδόσφαιρο. Η νίκη και η ήττα, το να μείνεις η να πας "σπίτι", αυτά είναι που μετράνε. Είμαστε πολύ σκληροί με τους εαυτούς μας και πολύ συγκεντρωμένοι. Το μόνο που μετράει είναι ότι δεν έχουμε κερδίσει και όταν δεν κερδίζεις πάντα θα υπάρχει κριτική γιατί πάντα υπάρχει λόγος όταν δεν κερδίζεις», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Προσπαθώ να πείσω τους παίκτες, αν και κανείς δεν μου έχει φέρει αντίρρηση σε αυτό, ότι πρέπει να μετατρέψουμε την κυριαρχία μας στο γήπεδο σε νίκες. Αν δεν το κάνουμε αυτό, δεν θα είμαστε αρκετά καλοί και θα απογοητευτούμε, διότι πιστεύουμε πως είμαστε καλή ομάδα και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το κορυφαίο τεστ γιατί αν δεν κερδίσουμε, είναι το τέλος μας. Όλο μας το ενδιαφέρον είναι σε αυτό το παιχνίδι και μετά θα δόυμε που θα μας πάει γιατί αν περάσουμε αυτό το παιχνίδι, ποιος ξέρει; Μπορεί να μας τονώσει την αυτοπεποίθηση».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Τουμπακάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x