Europa League

Χολτζχάουζερ: «Φαβορί η ΑΕΚ αλλά θα δούμε...»

Φαβορί έχρησε την ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την Αούστρια, ο Ράφαελ Χολτζχάουζερ, που στάθηκε στην δύναμη των Λιβάγια-Αραούχο στην επίθεση της «Ένωσης».

Μια εξαιρετική εμφάνιση θα πρέπει να κάνει την Πέμπτη η Αούστρια Βιέννης αν θέλει να πάρει την πρόκριση κόντρα στην ΑΕΚ, κάτι που επεσήμανε και ο Ράφαελ Χολτζχάουζερ.

Μιλώντας σε αυστριακό Μέσο, ο ποδοσφαιριστής της Αούστρια το όνομα του οποίου «παίζει» για την Ένωση, έχρησε φαβορί την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, αλλά τόνισε ότι η ομάδα του θα κάνει ότι μπορεί για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

«Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Η ΑΕΚ είναι φαβορί, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Όπως και να’ χει, έχουμε την τύχη στα χέρια μας και το αξίζουνε. Παίξαμε καλά απέναντι στην ΑΕΚ και τη Ριέκα, δεν συνυπολογίζω τι κάναμε στα ματς με τη Μίλαν. Θα πρέπει πάντως να κάνουμε μία εξαιρετική εμφάνιση για να κερδίσουμε την Πέμπτη. Η ΑΕΚ είναι σε καλή φόρμα και έχει δύο φορ που σκοράρουν τακτικά. Είναι αλήθεια πως δεν έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα εντός έδρας, αλλά πρέπει αυτό κάποια στιγμή να αλλάξει και η κατάλληλη στιγμή είναι την Πέμπτη» δήλωσε ο παίκτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x