Stoiximan Super League

«Χόρτασαν» θέαμα στην Τρίπολη

Μετά από ένα εντυπωσιακό φιλικό ματς στην Τρίπολη, Αστέρας και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι 2-2 και έδειξαν σε καλή κατάσταση, ενόψει της έναρξης της Σούπερ Λίγκας.

Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι 2-2 σε φιλικό ματς στην αρκαδική πρωτεύουσα και έδειξαν πανέτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις τους, όταν ελεήσουν να ξεκινήσουν αυτές, προσφέροντας απλόχερα θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ο Ουάρντα με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Σεφίλ στο 21’ έκανε το 0-1. Στο 52’, ο Ιωαννίδης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 74’ ο Καλτσάς με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε προβάδισμα στους Αρκάδες. Στο 82’, ο Φερέιρα με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Στις καθυστερήσεις, ο Ουάρντα σούταρε και σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ντοναρούμα.


ΑΣΤΕΡΑΣ: Κοσίτσκι (62’ Ντοναρούμα), Ιγκόρ (76’ Μπέρτος), Σεφίλ, Κουρμπέλης, Γιαννούλης (83’ Νάτσης), Δημούτσος (76’ Κώτσιρας), Στανισάβλιεβιτς (62’ Καλτσάς), Φερνάντες (62’ Τσιλιανίδης), Τσάβες (62’ Τσουκαλάς), Μάσα (76’ Τσιώλης), Ιωαννίδης (62’ Γκοντό)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Κούσας, Χαντάκιας (68’ Φερέιρα), Μύγας, Τσοκάνης (81’ Ρόσα), Παπάζογλου, Μάκος, Πάουλο (88’ Μαλής), Μουνιός (57’ Ρότσα), Ουάρντα, Μαρκόφσκι (59’ Τομανέ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x