Ισπανία

Χοσέμι: «Να βάλουν τη γλώσσα τους στον κ@@ο τους»

Ένας πρώην παίκτης των Μάλαγα, Λίβερπουλ, Ηρακλη, Λεβαδειακού και Ξάνθης μιλά με σκληρά λόγια τις υπόνοιες στησίματος του παιχνιδιού Μάλαγα –Ρεάλ Μαδρίτης, που έδωσε τον τίτλο στη «βασίλισσα».

Η επίμαχη φάση στην οποία ο αμυντικός της Μάλαγας, Μικέλ Βιλανουέβα, κάνει στην άκρη μέσα στην περιοχή της ομάδας του, για να περάσει η μπάλα με ασφάλεια στον Κριστιάνο Ρονάλντο και εκείνος με τη σειρά του να σουτάρει, έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων από τους πολέμιους της Ρεάλ Μαδρίτης. Μπορεί εκείνη η φάση να μην κατέληξε σε γκολ, όμως πολλοί λένε ότι η «βασίλισσα» πήρε πάρα πολύ εύκολα τη νίκη που της έδωσε τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ισπανίας, απέναντι στην ομάδα του Μίτσελ.

Σήμερα η «DiarioSur» δημοσίευσε τις αντιδράσεις μερικών εξεχόντων μελών της Μάλαγας. Η πιο χαρακτηριστική είναι αυτή ενός πρώην παίκτη της ομάδας, γνωστός στους Έλληνες και από το πέρασμά του σε Ηρακλή, Λεβαδειακό και Ξάνθη, του Χοσέμι.

«Έτσι είναι να μην έχεις ούτε ντροπή, ούτε σεβασμό, να βάλουν τη γλώσσα τους στον κ@@ο τους πριν μιλήσουν γι’ αυτόν τον μεγάλο επαγγελματία», είπε υπερασπιζόμενος τον Βιλανουέβα.

Άλλος ένας εκπρόσωπος της ομάδας που μίλησε για το θέμα είναι ο αθλητικός διευθυντής, Φρανσέσκ Αρνάου, ο οποίος έχει και παρελθόν στην Μπαρτσελόνα.

«Μου φαίνεται πολύ σκληρό. Θα μπορούσαν να μιλάνε για το Νάβας που έσωσε τέσσερα γκολ της Μάλαγας. Παίξαμε πολύ επαγγελματικά. Ο τίτλος κρίθηκε και στις προηγούμενες 37 αγωνιστικές. Δεν υπήρχε τίποτα ύποπτο στην απόδοσή μας».

Δείτε την επίμαχη φάση:




Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x